Kim Cattrall: cel mai important cuvânt în cariera mea este “nu”

21 August 2022

În ianuarie 2021 scriam: “E oficial, noul “Sex and the City” va fi lansat de HBO Max! Seria va avea zece episoade în care vom afla ce fac la 50 de ani Carrie, Charlotte și Miranda. Ați observat bine, în această serie nu va apărea Samantha sau poate doar actrița Kim Cattrall, care nu se înțelege deloc cu Sarah Jessica Parker. Kim Cattrall declara recent că pentru ea Sex and the City este un capitol închis definitiv. Dacă mă întrebați, dezinhibata publicitară îmi va lipsi. 🙂” Și a fost lansată, și am scris despre noua serie  And Just Like That.

Cattrall a jucat în „SATC” și în cele două filme care au urmat, înainte de a renunța la personajul Samantha Jones. ©AFP prin Getty Images

În 2017, planurile pentru un al treilea film „SATC” au eșuat. Cattrall spusese la acea vreme că nu era „despre mai mulți bani ori un rol mai consistent… Este vorba despre o decizie clară, o decizie de putere în viața mea de a încheia un capitol și de a începe altul”.

Azi, Kim împlinește 66 de ani. În luna mai 2022, a participat la evenimentul Power of Women organizat de publicația online Variety și a fost premiată pentru munca ei la Actors Fund. La fel, au fost onorate pentru activitatea filantropică și cântăreața Queen Latifah, actrița și cântăreața Amanda Seyfried, cântăreața Camila Cabello, tenismena Venus Williams și actrița Drew Barrymore.

Când i-a venit rândul la tribună, Kim a avut un excelent discurs despre puterea lui NU.

„Vreau să împărtășesc cu voi ceva care mi-a fost de mare ajutor de-a lungul anilor în navigarea în viața mea personală și gestionarea unei cariere. Este simplu, dar în același timp foarte complicat. Este un cuvânt. Și cuvântul este „nu”.”

„Nu, asta nu este pentru mine.”

„Nu, am fost acolo, am făcut asta.”

„Nu, nu voi fi agresată.”

„Nu, acel salariu este inacceptabil.”

„Nu, nu avem o întâlnire în camera ta de hotel”.

„Nu, nu vreau să fiu într-o situație pentru moment care nu este plăcută.”

„Nu” vă ajută să vă definiți, să vă stabiliți limitele și obiectivele, vă menține creative și îmbrățișează schimbarea. Vă poate permite să ieșiți dintr-un capitol și să credeți că vor urma mai multe capitole interesante.”

„A spune NU trecutului înseamnă a spune da viitorului tău. În cele din urmă, ești scenaristul din filmul vieții tale.”

Vedeta din „How I Met Your Father” și „Queer as Folk” se află acum într-un loc bun în viața ei. „Sunt foarte fericită de alegerile pe care le fac, simt că creez într-un mod diferit cu oameni diferiți și asta mă face să mă simt vie, împlinită și fericită”.

Și felul în care arată Kim la 66 de ani susține din plin declarația ei. Nu putem decât presupune că are un stil de viață atent studiat, că nu face excese, că mănâncă poate doar produse bio și în loc de zahăr folosește extract de stevia. 🙂Citiţi şi

Și uite-așa… The Show Must Go On – And Just Like That

Couple.ro ar putea fi sfârșitul lui “No Sex and the City”

Sex and the City – următorul capitol sau ce mai fac fetele de 50 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro