Louboutin vs Yves Saint Laurent: 0 – 0

catchy

12 September 2012

Tălpile roşii pot rămâne la Christian Louboutin. Aşa a decis Curtea de Apel a Tribunalului din Manhattan, după ce tentativa designerului de a-și adjudeca roșul fusese  respinsă de judecători în august, 2011. Louboutin a primit, mai exact, dreptul de a comercializa pantofi cu talpă roşie doar dacă exteriorul acestora este de altă culoare. Designerul nu a primit însă roşul cadou de la justiţie, culoarea putând să umble în continuare liberă prin ateliere, atât timp cât îmbracă întreg pantoful.

 Purtătorii de cuvânt ai ambelor case de modă s-au declarat încântaţi de hotărârea împăciuitoare a Curţii. Evident, ambele părţi se consideră câştigătoare în războiul culorii, din moment ce Louboutin nu şi-a putut revendica şi pantoful monocrom, aşa cum spera când a dat YSL în judecată. Mai mult, avocaţii celui din urmă au intentat la rândul lor un proces în care îl acuză pe Louboutin că şi-a băgat coada în afacerea lor, convingând distribuitori din lumea întreagă să trimită pantofii roşii semnaţi YSL înapoi, pe motiv că încalcă prevederile legale, deşi apelul nu se judecase încă.

Doamne, ce războaie mai poartă unii, nu-i așa? 🙂Citiţi şi

Manolo Blahnik, expoziția itinerantă The Art of Shoes

Totul e să vreau și îmi iese

Cum am învăţat să fiu scroafă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
777 views
Tag-uri: , ,

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro