Luna Nouă din Vărsător de azi e despre eliberare și saltul către ceva nou

24 January 2020

(…)

Pe ce este “fixată” mintea ta, ne întreabă această Luna Nouă în Vărsător?

Este cel mai bun moment în care ne putem liniști mintea și putem accesa idei și soluții la problemele noastre cotidiene, aliniindu-ne cu forțele cosmice. În călătoria spirituală, activitatea intelectului este considerată de fapt un obstacol. Trebuie să putem trece dincolo de intelect pentru a realiza adevărul spiritual, iar aici este Luna Nouă în Vărsător, un pas către un nou nivel de conștiință. Conștiința brută este tangibilă și este în legătură cu simțurile noastre: putem vedea o piatră, o putem ridica, o putem simți în mâna noastră. Auzim cum curge apa. Conștiința subtilă este tărâmul gândurilor. Suntem conștienți de gândire, dar nu ne putem vedea gândurile și nici nu le putem atinge. Aici experimentăm intelectul. Conștiința extrem de subtilă se află în liniștea și tăcerea de dincolo de gânduri, iar aici experimentăm intuiția. Este conștiința Universului și, odată ce suntem capabili să acționăm ghidați de intuiție, avem acces la înțelepciunea eternă și divină a Universului.

New Moon by Tishrei Tamar

Citiți și 2020, ce mai an!

Alinierea noastră cu forțele cosmice ne ajută să vedem un aspect al divinului în toți oamenii, în tot ceea ce ne ajută să ne ducem traiul aici pe pământ. 

Este cel mai bun moment pentru concentrarea pe propria libertate (să ne eliberăm de toate atașamentele care produc în noi negativitate), dar și pe libertatea tuturor (să rupem atașamentele karmice relaționale prin iertare și acceptarea oamenilor așa cum sunt). Această Luna Nouă vrea să ne revendicăm locul în lume, în termenii noștri. Se spune adesea că nici unul dintre noi nu este cu adevărat liber până ce nu îi eliberăm pe cei pe care îi ținem legați de noi. Eliberându-i pe ceilalți, ne eliberăm de fapt pe noi, așa ne găsim libertatea atât în exterior cât și în interior.

Tăiați-vă legăturile eterice cu persoanele care vă secătuiesc de energie spunând:

“Arhanghele Mihail, taie cu sabia Ta de Lumină toate legăturile eterice cu persoanele care nu îmi mai sunt de folos în drumul meu, oferă-mi sprijin și Stâlp de Lumină.”

În scurtă vreme, aceste legături eterice vor fi tăiate, voi vă veți elibera de cei ce atârnă, cei ce depind de energia voastră vitală, veți deveni liberi și energici, veți avea energia doar pentru voi înșivă.

Această Luna Nouă în Vărsător ne cere să credem în visurile noastre, să facem un salt către ceva nou, să îndrăznim să fim noi înșine și să-i lăsăm pe ceilalți să se manifeste cum vor ei.

(…)

Citiți mai multe, aici. Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Ce se întâmplă dacă mă suni, dacă mă auzi? Te rog, vorbește cu mine!

Mintea ta – o minune. Ce pot face gândurile tale pentru tine

Lună Nouă în Vărsător 21 ianuarie 2023 – energie nouă pentru modificările necesare viitorului

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro