Lună plină în Fecioară – 27 februarie 2021, ora 10:16 – este timpul să ne concentrăm asupra propriei călătorii

27 February 2021

Luna Plină este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semănat, suntem forțați să acționăm, să schimbăm condițiile care nu ne satisfac, atât lăuntric cât și în exterior. Luna Plină este un moment de apogeu și o promisiune astrală a împlinirii unor activități începute la Luna Nouă în Fecioara din 17 septembrie 2020.

Trăim într-o lume a asemănărilor și polarităților. În cazul Lunii Pline în Fecioară, Luna pe gradul 8:57 Fecioară este în opoziție cu Soarele pe gradul 8:57 Pești. Un aspect de opoziție este un aspect dinamic între două energii complementare ce cere de la noi efort, atenție mărită, pentru a găși un echilibru dar acesta poate fi găsit doar dacă căutăm un numitor comun între cele două energii Fecioara și Pești. Axa Fecioara –Pești este o axă a serviciului, iar luna plină pe această axa ne presează să găsim un echilibru între muncă, rutinele de zi cu zi, sănătatea noastră, nevoia de ordine, perfecțiune (Fecioara) și viziunea, sănătatea spirituală, iluziile, sacrificiile și perfecțiunea divină (Pești).

Ambele semne vor să fie în slujba celorlalți, dar abordările lor sunt diferite. Ambele semne vor să servească, dar diferența este modul în care se ocupă de detalii. Dacă Fecioara este complet centrată pe corpul fizic, pe viața pe pământ, Soarele în Pești ne ajută să ne mutăm în afară granițelor și să ne amintim de originea noastră divină, de înțelepciunea eternă a subconștientului nostru. Fecioara este criticul, analistul, perfecționistul, doctorul care vindecă bolile societății (semn de pământ), în timp ce Peștele (un semn de apă) este un „visător” mai interesat de mintea subconștientă și de sănătatea mentală.

Această Luna Plină ne îndeamnă să găsim un echilibru între muncă, serviciul nostru și serviciile făcute celor din jur, între critică și acceptarea defectelor celuilalt. Atât Fecioara cât și Peștii au în comun dorința de a fi în serviciul celorlalți.

©Dee Nickerson

Trebuie să încercăm să ne facem munca noastră cât mai bine și să-i lăsăm pe ceilalți să-și facă muncă lor așa cum știu, fără a ne mai amestecăm în lucrarea celuilalt, în treburile celorlalți, în slujba altora.

Aeastă lupta astrală pe semne mutabile poate scoate la iveală frustrările și obiceiurile care ne limitează progresul, dar ne arată și domeniile de viață în are avem nevoie de mai multă disciplină. Este timpul să ne concentrăm asupra propriei călătorii și să eliminăm  (din interior sau din afară) tot ceea ce ne face să înotăm în frică și negare, tot ceea ce ne distrage atenția, tot ceea ce ne fură energia și ne destabilizează, pe toți cei care încearcă să profite de munca noastră.

Luna Plină va lumina de asemenea și ceea ce trebuie vindecat în noi atât psihic (Pești), cât și fizic (Fecioara). Este cel mai bun moment să înțelegem că toate activitățile zilnice (Fecioara) au nevoie de sprijin divin(Pești), că sănătatea corpului nostru fizic (Fecioara) depinde de vitalitatea spirituală (Pești). Asta înseamnă că trebuie să fim foarte atenți la ceea ce gândim deoarece subconștientul va acționa conform gândirii noastre. Este un timp pentru stimularea sistemului imunitar practicând mantra:

”Posed o sănătate perfectă, doar legea armoniei acționează în corpul și sufletul meu”.

Acum putem culege roadele sacrificiilor noastre la locul de muncă, în viața de zi cu zi, vedem mult mai bine acum dacă merită să facem aceste sacrificii. Putem vedea toate detaliile unei probleme și putem găsi cea mai bună soluție la o problemă dificilă. Nu trebuie uitat că Fecioara strânge, adună date, planifică, corectează ceea ce este greșit, iar Peștii curg după cum îi poartă valul, nu se descurcă prea bine cu realitatea, dar vin cu soluții dincolo de mintea pământească. Iar Luna Plină în Fecioara luminată de Soarele în Pești amplifică atât emoțiile cât și intuiția, vine cu soluții divine.

Cine ne ajută acum? 

Luna Plină generată de opoziția dintre Luna în Fecioara și Soarele în Pești are drept planetă mediatoare pe Uranus pe gradul 7:32 Taur ascuns în casă XII, locuința lui Neptun. Mediatorul Uranus aduce o energie ce ne ajută să intrăm în ritmul astral al acestei lunații și să primim intuiția, gândul, cuvântul, rugăciunea, vestea, ghidarea, necesare echilibrării vieții de zi cu zi.

Este un moment minunat pentru a încerca lucruri noi, de fapt  poate fi surprinzător cât de ușor este să ieșim din rutina obișnuită. Atât de mult, încât ar fi bine să fim atenți, să nu fim prea nesăbuiți, să înțelegem că pot exista unele lucruri care ne pot ademeni și împotmoli (casa XII). Poate fi o surpriză așteptată. Uneori este nevoie de un îndemn neașteptat (Uranus) pentru a crea o schimbare.

Cu Saturn în Vărsător în aspect de inconjunctie cu Luna Plină în Fecioara, “scurtăturile “ sunt blocate acum, în special în tot ce ține de carieră, ambiții profesionale, autorități. Este necesară o ajustare a îndatoririlor sau a responsabilităților noastre. Cea mai bună modalitate de a face față acestui moment solicitant emoțional este prin autocontrol, răbdare, dăruire, încredere, loialitate și iertare. Un aspect de inconjunctie induce de obicei un fel de tensiune care provoacă un comportament care este fie excesiv, fie inhibat, iar cu Saturn în acest amestec astral, inconjunctia este de obicei exprimată prin limite care sunt fie mult prea rigide, fie, mai des, mult prea slabe. Rezolvarea inconjunctiei cu Saturn necesită stabilirea unor limite adecvate pentru noi, refuzul de a prelua poverile altora și dezvoltarea autodisciplinei și atenției. Trebuie să ne dăm seama în sfârșit că preluarea poverii altora le permite acestora să evite asumarea responsabilităților pentru ei înșiși, ceea ce în cele din urmă nu ajută pe nimeni. De asemenea, trebuie să învățăm că asumarea poverilor fizice și emoționale ale altora nu ne va aduce mulțumirea sufletească pe care o căutăm și că, în cele din urmă, aceasta va duce la epuizare și ravagii în viața noastră personală. Trebuie să învățăm să avem grijă de noi înșine în primul rând înainte de a accepta să ne asumăm treburile celorlalți și, în cele din urmă, trebuie să ne dăm seama că este imposibil să umpli ceașca altuia atunci când propria ceașcă este uscată. Este timpul să spunem “nu” celor care încearcă să-și descarce poverile asupra noastră și să renunțăm la responsabilități inutile care nu ne servesc.

Uranus chiar și în aspect bune nu prea are răbdare (nu permite să așteptăm), dar va trebuie să facem unele schimbări cu atenție, să nu grăbim analizele, să nu încălcăm regulile pentru a tăia linia continuă (Saturn).

Deci tema acestei lunații în Fecioară este despre detalii, muncă de zi cu zi, crize existențiale, ordine și vindecare, angajat și angajator, condiții de muncă, iubire, copii, grupuri, banii carierei, iluzii, contracte de muncă incerte.

Guvernatorul acestei Luni Pline în Fecioară este Mercur în Vărsător care vine cu soluții, documente, știri neașteptate.

Influența majoră a acestei lunații va fi asupra semnelor mutabile Fecioară, Pești, Gemeni, Săgetători (născuți în jurul datei de 27, plus, minus trei zile), dar și asupra celor care au în harta natală planete, axe principale, în jurul gradului 9.

Să repetăm cât mai des mantra acestei Luni Pline în Fecioara:

“Doamne vreau să fiu în slujba ( fecioara) Ta, vreau să fac parte din proiectul Tău, ajută-mă, învață-mă, dă-mi toate detaliile. Învață-mă să fac Voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu, Îndrumătorul meu, Șeful meu, Tatăl meu, Vindecătorul meu.”

Să fiți binecuvântați!

Horoscopul pentru fiecare zodie pentru această Lună Plină,

aici.

Mulțumim, Adriana Tudosă! Citiţi şi

Lună Plină în Fecioară 18 martie 2022 – atenție la tot ceea ce faceți, spuneți, gândiți, doriți!

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2016

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro