Lună Plină în Săgetător: o garanție astrală că vom întâlni “o mâna întinsă”

13 June 2022

“Luna Plină are loc cu Luna pe gradul 23:52 Săgetător în opoziție cu Soarele pe gradul 23:52 Gemeni. Fiecare Luna Plină ne cere să echilibrăm două energii diferite, dar complementare. Chiar dacă cele două semne Gemeni-Săgetător sunt opuse, ele au în comun aceeași calitate, ele sunt semne mutabile.

Lecția importantă a acestui moment este găsirea unui echilibru între cele două energii care trag de noi în direcții diferite, să facem diferența dintre ceea ce este util și informațiile care creează conflicte, care ne înșală.

Această Luna Plină în Săgetător poate să ne ajute să vedem imaginea de ansamblu a unei experiențe, taie iluziile, șmecheriile, minciunile, și ne conectează cu adevărul gol, goluț. Ne ajută să identificăm concepțiile, ideile, știrile greșite, amintindu-ne că lipsa unei comunicări clare, sincere și corecte conduce la conflicte. Acest moment astral vorbește despre adevăr și libertate. Putem culege roadele acțiunilor naive, riscante, iar aventura printre nori se sfârșește în mai multe feluri (mutabilitatea semnului săgetător).

De asemenea, acest moment astral poate crea destulă nesiguranță, îndoieli, teamă, sensibilitate extremă.

Luna Plină în Săgetător va aduce în lumină și informații prețioase legate de străinătate, călătorii în străinătate, negocieri în străinătate, învățământ superior, legislație, funcționarea sistemului judiciar, religie, comerț cu țări străine.

Adevărul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunații.

Luna Plină în Săgetător în casa III ne ajută să facem diferența dintre ceea ce credem și ceea ce contează cu adevărat în viața noastră. Oferă o nouă înțelegere a unor crize relaționale. Suntem ajutați să privim dincolo de convingerile noastre vechi, să descoperim ceva nou despre noi și univers. Cu Luna Plină în Săgetător într-o casă naturală a Gemenilor, putem primi anumite înțelegeri, adevăruri, demonstrații, prin persoane inspirate, ghizi spirituali, prin scrieri și informații care vindecă și înalță sufletul. Indiferent de greutăți, lumina strălucitoare a acestei lunații ne dă încredere în noi, în viitor. Căutarea unor răspunsuri este temelia dezvoltării minții noastre, această Lună Plină în Săgetător ne ajută să găsim anumite răspunsuri prin experiențe imediate, în mediul apropiat, prin frați, rude, studii, ghizi, legi și adevăruri spirituale.

O situație de criză ne forțează să căutăm răspunsuri în credință, să batem la ușa lui Dumnezeu și așa găsim o rază de speranța și bucurie chiar și pentru pierderi foarte grele.

Într-un fel, o Luna Plină poate fi privită că o lege a karmei care funcționează neîntrerupt: dacă ai bârfit, mințit, înșelat, vei fi bârfit, mințit, înșelat, primim ceea ce dăm, este o lege universală aplicată tuturor, nimeni nu poate fugi de această lege.

Și cred că a venit timpul să conștientizăm acest lucru, să începem să fim profesorii gândurilor noastre, cuvintelor noastre, să propagăm binele prin tot ceea ce gândim și vorbim.

Cine ne ajută acum?

Saturn în Vărsător este mediatorul acestei Luni Pline, face un aspect de sextil benefic cu Luna în Săgetător și un aspect de trigon  cu Soarele în Berbec. Este o garanție astrală că vom întâlni “o mâna întinsă” care să ne ajute să trecem mai ușor peste provocările imense din această perioadă.

Dar trebuie să ne aducem aminte că Dumnezeu nu ne ia de mână cu forță, nu constrânge, ci răspunde unei chemări, unei nevoi existențiale, unui strigat plin de credință. Hristos apucă numai o altă mâna întinsă. Hristos ne învață că există o lege mai puternică decât Karma, legea Harului Ceresc, a Grației Divine, a Iertării. Doar această lege ne eliberează de legea karmei, legea cauza – efect, legea consecințelor. Iar cu ajutorul credinței, cu ajutorul iubirii necondiționate, iertând dacă vrem să fim iertați, putem îndepărta toate obstacolele.

Indiferent de provocări, această Luna Plină ne cere să fim îndrăzneți, să credem în scopul divin al vieții noastre, să credem în măreția ființei noastre, să urmăm ceea ce bunul Isus ne spune:

“În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

Subconștientul nostru este asemenea unui soldat ascultător care execută ordinele pe care i le dăm și tocmai de aceea trebuie să învățăm să fim foarte atenți la gândurile și cuvintele noastre. Focul semnului Săgetător este legat de focul spiritual al sufletului, de înțelepciunea eternă și divină a subconștientului de care trebuie să învățăm să ne folosim. Nu spuneți niciodată: “nu pot, mă simt rău etc”. Putem depăși aceste temeri prin înlocuirea acestor  vorbe cu următoarele cuvinte: “Totul îmi stă în putere datorită giganticei forțe a subconștientului.” Deținem mereu puterea de a alege. Să alegem, deci, sănătatea și fericirea.

Influența majoră a acestei Luni Pline va fi asupra semnelor mutabile Săgetător, Gemeni, Pești, Fecioară (în special cei născuți în jurul datei de 14 decembrie, 14 iunie, 14 septembrie, 14 februarie).

Să fiți binecuvântați!”

Citiți și Luna Plină în Săgetător din 14 iunie 2022 și zodiile

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

27 decembrie 2023, ora 2:33, Lună Plină în Rac și mesajele ei pentru toate zodiile

Luna Nouă în Săgetător din 13 decembrie 2023: fără provocări, nu învățăm nimic (horoscop)

Tranzitul Soarelui în Săgetător: 22 noiembrie – 22 decembrie 2023 (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro