Lynn Dell, 78 and fabulous: banii nu au nicio legătură cu stilul

12 April 2012

Micuță, plină de viață și mereu îmbrăcată impecabil, nu numai că nu-i dai vârsta, dar ajungi să invidiezi vitalitatea și dragostea de viață pe care o radiază. Lynn Dell, numită Contesa Gramour, arată și se simte mai bine ca niciodată în buticul ei Off Broadway Boutique din New York, în care a îmbrăcat în ultimii 40 de ani clienți de toate vârstele, mărimile și posibilităţile financiare.

“Moda spune ‘și eu’, stilul spune ’doar eu’”, aceasta este filosofia ei. “Banii nu au nicio legătură cu stilul. Poți să cumperi cea mai ieftină fustă, să o combini cu o bluză frumoasă și cu o eșarfă potrivită și arăți grozav fără să cheltuiești prea mult. Poți purta aceeași rochie în fiecare zi, dacă schimbi accesoriile: eșarfele, pantofii, bijuteriile. Accesoriile sunt cel mai important lucru, sunt cele care ne definesc stilul. Tendințele stabilite de modă sunt importante, însă nu trebuiesc urmate religios.” Ce altă veste mai bună putea să ne dea această minunată doamnă? 🙂 Şi în completare, un sfat pentru ca fiecare femeie să se simtă bine în pielea ei: “Oricine are părți bune și părți mai puțin bune, așa că de ce să nu punem accent pe ceea ce este minunat? Eu nu port niciodată ceva mulat pe talie… ”.

Iată cum arată, la 78 de ani, femeia supra-numită Contesa Stilului. Păreri, vă rugăm? 🙂Citiţi şi

Chanel Connects – viitorul culturii

BestSecret este în sfârșit în România: peste 3000 de mărci cu reduceri de până la – 80%

Cumpără și la sfârșit de sezon, moda nu se schimbă așa repede

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro