Royal Ascot 2012 – gata cu stilul fără stil!

17 April 2012

După ce, la începutul anului, organizatorii Royal Ascot au avut ce-au avut cu pălăriile de fițe purtate de doamnele britanice, a venit acum rândul celorlalte articole de îmbrăcăminte să fie analizate și…reglementate, în contextul în care, de-a lungul timpului, pălăriile au devenit din ce în ce mai mari și mai ridicole, în timp ce rochiile s-au făcut din ce în ce mai mici…

Tendința aceasta i-a cam scos din sărite pe organizatori, așa că, în acest an, au revizuit codul vestimentar și au tipărit și trimis nu mai puțin de 100.000 de ”ghiduri de stil”, pentru a-i îndruma pe cei care vor participa la celebrele curse să se ridice la standardele de eleganță ale evenimentului.

Ghidul include fotografii, din seria ”așa da-așa nu” și o întreagă listă de lucruri nepermise. S-a dus vremea fustei scurte și a pălăriei cu pene de un metru.Totodată, a apus vremea în care cei din public puteau să ignore codul vestimentar și să se ducă acolo ca în club. De acum înainte, rochiile vor trebui să aibă o lungime decentă, bretelele nu vor trebui să fie mai înguste de 2,5 centimetri, doamnele vor trebui să se asigure că au mijlocul acoperit și că poartă pălărie sau o podoabă mai lată de zece centimetri, dar care nu eclipsează jumătate de tribună.

Bărbaţii vor purta costume sobre, elegante, iar cei care vor sosi îmbrăcaţi în ceva mai fantezist vor fi invitaţi, cu eleganță, să se ducă să se schimbe.

Nu este pentru prima oară când organizatorii atrag atenția asupra vestimentației nepotrivite, însă este pentru prima oară când ajung să le deseneze participanților ce vor de la ei. Mai clar nici că se poate! Iată cam ce vor reprezentanții Casei Regale a Marii Britanii să vadă la evenimentul ce va avea loc între 19 și 23 iunie:Citiţi şi

Iubire, minciuni și magie…

Noi și Ei (II) – ”Altfel” nu înseamnă ”fix așa, da’ invers”

Cum să alegi între 12 tipuri de rochii elegante, astfel încât să îți pui în evidență corpul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro