M-ai iubit sau nu?

30 January 2019

Această întrebare m-a măcinat o perioadă lungă de timp. Nu am înțeles de ce trebuie să ne îndrăgostim de persoane care vor doar aventuri, de acei „bad boys”, dar mi-am asumat faptul că poate am atras în viața mea astfel de oameni deoarece nu mă simțeam nici eu pregătită pentru ceva mai serios. Aveam sufletul bucăți și nu știam dacă sunt în stare sa iubesc cu adevărat.

iubiți iubit

Până când l-am întâlnit pe cel care mi-a dat lumea peste cap. A fost într-o zi de august, așa s-a și numit melodia noastră. M-am îndrăgostit nebunește și eram în stare să fac orice pentru acest bărbat. Am trăit clipe minunate împreună și era prea frumos sa fie adevărat. Din păcate însă, TU aveai inima înghețată, și mi-am dat seama de asta prea târziu, când deja ai devenit pentru mine singurul meu univers. Îmi spuneai că ții la mine, dar nu vrei o relație, și ca doar atât îmi poți oferi, pe când eu îți ofeream totul. Tot ce era mai bun din mine și totul a devenit un vis urât, un coșmar care speram să nu fie adevărat, sa nu fie așa povestea noastră, să nu fie începutul sfârșitului poveștii de dragoste în care doar eu credeam.

Pentru tine a fost o joacă, ai profitat de fiecare clipă pentru a sădi în mine neîncredere, deși, în același timp, mințind-mă cu zâmbetul pe buze, îmi mărturiseai ce simți pentru mine. Ce paradox, nu? Ce naivitate din partea mea și cât de scump m-a costat această „relație” în care am crezut doar eu. Am ajuns de unde am plecat, cu sufletul în mii de bucăți din clipa în care mi-ai spus că totul s-a terminat și că eu nu sunt ce ai nevoie.

A fost o lecție dură, dar te-am iubit, poate încă o fac, dar tu, dragul meu, m-ai iubit sau nu?

Guest post by Julan Anca

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Prea mult e uneori prea mult

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Cel mai rău început de an

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro