Mai bine îl lăsam pe B. de pe Tinder să-și vadă liniștit de așa-zisa lui relație

6 June 2017

Vi-l mai amintiți pe B. de pe Tinder, a cărui relație am reușit să o destrămăm? Ei bine, nu aș numi-o chiar așa tragic. Să zicem că a fost mai mult o echilibrare a balanței. Poate chiar i-am întins o mână de ajutor. Nu lui, că el nu merita nici măcar vârful unui deget, ci prietenei lui de atunci, care ulterior l-a părăsit și acum este fericită lângă altcineva.

Nu am fost niciodată adepta răzbunării, considerată arma prostului, dar oricare dintre noi o mai ia din când în când pe cărări. Însă, n-aș putea omite nici faptul că „până la Dumnezeu, te mănâncă sfinții”, așa că uneori e bine să te mai și războiești cu ei.

femeie 2

Eee… Și războindu-mă eu cu sfântul protector al lui B., acesta din urmă rămânând nesupravegheat, a apelat la o magie, una de prost gust, asemenea unui film regizat cu un buget scăzut, făcând în așa fel încât toți succesorii lui sa fie intitulați B.

Și apare B. numărul 1, apoi B. numărul 2, B. numărul 3 și lista poate continua. Un du-te – vino. La unul am strâmbat din nas, altuia i-am dat rapid cu flit, inventand tot felul de scuze pentru a scăpa de ei.

Dar printre aceștia a apărut și B. (the one) care m-a făcut să nu-mi mai pot imagina viața fără el și care îmi traversează mintea non-stop. Problema nu ar fi asta, ba din contră, dacă raportarea lui la situație nu ar fi exact la polul opus față de a mea.

Acum, aș avea și eu o întrebare către sfântul meu, daca încă mai e sfânt: crezi că ne putem întoarce puțintel în timp, să îl lăsăm pe B. de pe Tinder să-și vadă liniștit de așa-zisa lui relație și să îmi pot debloca și eu chakre-le cu B. (the one)?

Guest post by Masquerade Woman

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Viața

Reacție la Macarena (Erika Isac)

Ce-mi doresc de Crăciun? Să îmi spun povestea și la sfârșit să îi dau măcar unei femei puterea să încerce să își găsească fericirea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro