Make-up pentru somn

27 June 2011

Producătorii produselor cosmetice Bare Escentuals pretind că au găsit formula perfectă pentru o pudră… destinată somnului. Ei suţin că au realizat un studiu pe 1000 de femei din Marea Britanie şi că rezultatele au arătat că numărul femeilor care dorm machiate este în creştere, două treimi mărturisind că se simt neconfortabil cu ideea ca partenerul să le vadă nemachiate şi 16% recunoscând că se simt neatrăgă

toare fără machiaj, informează Daily Mail.

Cele 70 de minerale din componenţa pudrei Bare Escentuals’ Pure Transformation Night Treatment promit să reîntinerească pielea şi să micşoreze porii, facându-te, în acelaşi timp, mult mai sexi în dormitor. Make-up artisul Louise Constad atrage atenţia  că, având în vedere numărul femeilor care nu se demachiază înainte de somn, această pudră este o alternativă mult mai sănătoasă la fondul de ten obişnuit. Adaugă apoi paie pe focul insecurităţilor şi stereotipurilor de frumuseţe feminină subliniind că acum putem arăta toate ca divele din perioada de aur a Hollywood-ului, care se trezeau dimineaţa cu un machiaj perfect.

Dermatologii se arată sceptici în privinţa efectelor benefice promise. No wonder.

Acum, doamnelor, cum o fi mai bine: să ne pudrăm sau ne demachiem înainte de culcare? Sau nici să nu mai încercăm să corectăm nimic, că cine ne iubeşte, sigur ne iubeşte şi pentru micile noastre imperfecţiuni?Citiţi şi

Frumusețea, celebrată în magazinele DOUGLAS printr-un concept unic de îngrijire premium – CABINA SPA

Călătoria spre frumusețe – părul

Tu de ce ți-ai dori o piscină în propria curte?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 4 July 2011 11:10

  Ei bine, Asta Este clar o noua nisa de cistig Bazata DIN pacate DIN nou pe nesiguranta SI lipsa increderii in sine, multiplicata de o carenta masiva in Autoacceptanta implicind Automat ideea preconceputa ca un eventual partener ne- Ar privi ca pe un Magazin publicitar.Aberanta incercare … Dupa parerea mea.

  Reply
 2. Liddiah / 3 July 2011 23:35

  Dumnezeule, cat de departe s-a ajuns cu nebunia asta…machiajul dupa parerea mea ar trebui sa fie purtat ocazional si doar in caz de reala nevoie- pentru a acoperi defecte majore. Nici nu cred sa fie prea sanatos pentru ten sa porti tot timpul tenul acoperit, fie chiar si de produse cosmetice de top…ar trebui totusi sa respire.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro