Mamăăă, da’ ce mai înșală bărbații!

21 November 2012

Pe vremuri erau buzunarele şi gulerul cămăşii. Astăzi, indiciile se caută mai degrabă prin conturi şi mesagerii virtuale, că doar nu degeaba am ajuns să fim mai intimi cu internetul decât unii cu ceilalţi. Iată că un studiu nou-nouţ confirmă bănuielile: da, bărbații ascund cu bună ştiinţă viaţa din spatele tastaturilor de vigilenţa partenerei de viaţă. Sună ca știrile de ieri, știm, dar să vedeți cam câți au recunoscut :).

Un producător internaţional de software antivirus a comandat studiul la care bărbaţii au transpirat sinceritate prin toţi porii: unul din cinci a recunoscut că are o adresă de e-mail secretă de pe care corespondează sau face cumpărături online fără să atragă bănuielile consoartei. Ba mai mult, unul din 20 a spus că a cumpărat un telefon de care ea nu ştie nimic, iar 77% dintre ei şterg mesajele compromiţătoare cu viteza luminii. Să nu ne mire atunci că tot unul din 20 este părăsit din cauza informaţiilor pe care uită să le ascundă la timp, cu atât mai mult cu cât o treime recunosc că au tot soiul de mesaje „flirtăcioase” prin inbox. Adăugăm şi că un sfert dintre cei intervievaţi au declarat că partenera de viaţă nu are de ce să ştie unele detalii din e-mail sau din telefon, că două treimi dintre ei nu dezvăluie parola nici torturaţi şi că fac asta uneori şi pentru a nu se da de gol că cer sfaturi prietenilor în legătură cu relaţia de cuplu. Avem aşadar în faţă o frântură de adevăr de al cărui taifun se pune la adăpost cu diplomaţie directorul companiei care a comandat studiul: „Într-adevăr, un număr mare de utilizatori gestionează mai multe conturi simultan, pentru diverse operaţiuni online. Dar sperăm că asta se întâmplă din raţiuni morale şi pentru a evita infracţiunile pe internet, nu pentru că oamenii sunt puşi pe rele”.

Mă întreb care o fi situaţia în cazul femeilor şi dacă nu cumva procentele ar fi diferite dacă nu ne-ar fi atât de jenă să ne recunoaştem secretomaniile. Ce spuneţi, e musai să fim transparenţi ca sticla sau ne mai facem că nu vedem? E mai tentant acum decât era pe vremuri să ştim tot-tot-tot ?Citiţi şi

Offline

Vălul pictat

“Maria și Machiavelli”, o carte intrigantă și interesantă precum este în spațiul public autoarea ei, Iulia Motoc

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Teodor / 22 November 2015 15:45

  e supralicitata asta cu inselatul ! hai fiti sinceri cati dintre voi ati incercat macar sa inselati? sunt o gramada de papagali care stau in relatii compromise, unde nevasta toarce cu dosul la ei luni de zile, chiar ani, dar el ramane acolo din lasitate, din lipsa de curaj, din comoditate si dormitul pe el, din obligatie sau pentru ca i-a bagat aia cu plodul pe gat. decat sa insele mai bine sa duce si trage o l* singur in baie si a doua zi urla iar cu nevasta dar de lasat tot nu se lasa. multi ar vrea sa insele putin reusesc. de plecat pleaca doar aia care sunt barbati adevarati si stiu ce vor de la viata. restul niste papagali tristi

  Reply
 2. PG / 21 November 2015 21:44

  Nu inteleg ce atata mister si mirare. E bine stiut ca barbatii, genetic nu sunt monogami. Dar societatea, cultura si biserica, ii educa sa fie.
  20% din ei fac ce simt, altii isi suprima dorintele si unii dintre ei o afirma fara sa le fie rusine de dorintele lor sexuale.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro