Mântuirea nu se dă cu basculanta, ci se primește cu atomul

12 June 2016

luminița popescu nouăNu, creștinilor evlavioși degrabă-îmbulzitori la butoaiele de aghiazmă, nu!

O femeie fără copii nu este o legumă, așa cum v-am auzit odată spunând: Uite-o și pe asta, a trăit ca o legumă. Copil – nu, bărbat – nu, vai și-amar de capul ei!

Nu, dragi creștini, degrabă-aruncători de cruci în cele patru zări, un om alcoolic nu este un rebut al societății, cum spuneți voi privind cu scârbă către ei.

Nu, cucoană dragă ce te apleci teatral când treci prin fața bisericii mimând o scurtă-nchinăciune, postul nu e motiv de văicăreală cum zici tu când vii la magazin și ceri a lehamite: Dă-mi ceva de post că nu mai pot cu postul ăsta, mi-e așa de greu….

barza

Nu, scumpi pământeni trecători și firavi ca lujerii de lămâiță, un homosexual poate fi un om extraordinar cu mult mai multe calități decât voi, cei care spuneți hlizit: Femeia e roaba bărbatului.

Nu, sclifosiților ce sunteți, nu sunteți cu nimic mai presus de un ateu, voi care credeți că vi s-a pogorât Duhul Sfânt pe creștet și vi s-au oferit bilete pe rândul din față în tot acest spectacol al vieții. Oare nu știți că tatăl a tăiat vițelul cel mai gras pentru fiul rătăcitor?

Continuarea, aici.Citiţi şi

Sunt femeie de vânător

Iubind-o, cu cratimă… :)

Minciuna, ca stare de fapt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro