Margot Robbie este noul ambasador al parfumurilor Chanel

21 May 2019

Actriţa australiană Margot Robbie, 28 de ani, cunoscută pentru rolul din filmul “Wolf of Wall Street” regizat de Martin Scorsese, este noul ambasador al parfumurilor Casei Chanel. Margot a fost în 2018 imaginea colecţiei Coco Neige (toamnă-iarnă), dar are o istorie mai lungă de atât cu creaţiile casei de modă franceze, în care a apărut la mai multe evenimente.

Margot Robbie a fost cucerită încă de la prima vizită în apartamentul lui Gabrielle Chanel şi la studioul de creaţie din Rue Cambon 31. Prima oară când a purtat o rochie Chanel se întâmpla în 2017, la evenimentul Critics Choice Awards, în urma căruia a fost numită „Cea mai bună actriţă într-un film de comedie”, pentru rolul din “I, Tonya”. Câteva luni mai târziu, Robbie a îmbrăcat o rochie Chanel Haute Couture special creată pentru ea de Karl Lagerfeld, pentru cea de-a 90-a ediţie a Premiilor Oscar, unde de asemenea fusese nominalizată pentru rolul din „I, Tonya”.

În Martie 2018, Margot Robbie a devenit imaginea primei campanii Coco Neige (toamnă-iarnă 2018-2019), o colecţie care revizitează lumea schiului şi a sporturilor de iarnă în maniera elegantă specifică Chanel. “Este un vis împlinit să reprezint un brand atât de cunoscut şi fără vârstă. Istoria femeii Chanel este atât de încântătoare, iar brandul reprezintă un puternic standard pentru stilul feminin”, spunea Robbie. Astfel, în mod aproape previzibil, ea a devenit la ceva mai bine de un an distanţă şi fragrance ambassador pentru Casa Chanel.

Citiţi şi Cât e ceasul? Cât vrem noi! Ali McGraw, 80, din nou imaginea Chanel

Margot Robbie, care a debutat în cinematografie la 17 ani, şi-a câştigat notorietatea în lumea filmului după prestaţia extraordinară din filmul lui Martin Scorsese, Wolf of Wall Street, unde a făcut un cuplu remarcabil alături de Leonardo DiCaprio. În 2014 şi-a deschis propria casă de producţie cinematografică, LuckyChap Entertainment, formată în special din femei regizor şi scenarişti, cu scopul de a promova poveştile unor femei remarcabile din istorie.

Cel mai recent, Margot Robbie a interpretat-o pe Regina Elisabeta în filmul lui Josie Rourke, “Mary Queen of Scots”, dar şi pe actriţa Sharon Tate, în noua peliculă a lui Quentin Tarantino, “Once Upon a Time In Hollywood”, alături de acelaşi Leonardo DiCaprio şi de Brad Pitt.Citiţi şi

Juliette Binoche – Coco Chanel în “The New Look”

Două minute și jumătate să reaprinzi o dragoste veche

Coco Chanel despre Christian Dior, răutăcisme de altădată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro