Cât e ceasul? Cât vrem noi! Ali MacGraw, 80, din nou, imaginea CHANEL

8 May 2019

Ali MacGraw* (Love Story, da?) revine la 80 de ani ca imagine a Casei Chanel. De ce “revine”? Pentru că în urmă cu 54 de ani a fost imaginea parfumului Chanel n°5! 🙂

Acum, promovează colecţia de ceasuri J12, împreună cu alte două frumuseți imagini ale Casei Chanel: Claudia Schiffer și Keira Knightley.

“Evident, un ceas îţi permite să ştii cât este ora, dacă eşti obsedat de timp. Dar eu am crezut întotdeauna că este o bijuterie specială.”

Într-un foarte scurt-metraj (1 minut!) realizat în alb şi negru de fotografa Brigitte Lacombe, Ali MacGraw, îmbrăcată în alb, trece în revistă anii 1960 şi 1970. Şi explică şi relaţia ei cu timpul.

Dar interesantă este relația Casei Chanel cu timpul. 🙂 Alegând-o pe Ali ca imagine, semnalul către lume e cât se poate de clar: nu există ani prea mulți, poate doar prea puțini. În rest, da, ceasul de la mână rămâne o bijuterie care din când în când îți arată ora. Pe care o poți urma, i-o poți lua înainte, dar niciodată n-o lași să treacă fără s-o respecți și s-o trăiești. Că de aia ți-a fost dată în dar, nu?

Haideți, să fim vesele și încrezătoare, că cine știe de unde răsare o asemenea oportunitate și pentru noi – să fim imaginea bunei dispoziții, a bunătății, fericirii, empatiei, a privirii îndrăgostite, azâmbetului și a bucuriei de a trăi. Din partea cuiva care are aceeași importanță pentru noi cum are Chanel pentru întreaga lume. 🙂

Citiți și Love Story – povestea continuă după 45 de ani

Nu putem încheia fără să vă reamintim și de Isabella Rossellini, care a fost mereu mai mult decât o “față frumoasă” (beauty with brain) și după ce a fost concediată de Lancome, că e prea bătrână la 42, a fost reangajată, cu scuze, după 21 de ani… (un excelent articol). Rossellini face parte dintr-o serie de modele 60+ alese de cele mai prestigioase companii internaționale de cosmetice ca imagini ale frumuseţii atemporale. Aceasta este noua filosofie a frumuseții – fără limită de vârstă! Alături de alte modele (Joan Didion pentru Céline și Joni Mitchell pentru Saint Laurent), Isabella ilustrează perfect noul mesaj că nu doar tinerețea înseamnă frumusețe sau că stilul are un plafon stabilit la 25 de ani.

*Ali MacGraw, care şi-a început cariera ca manechin, a avut o scurtă, dar marcantă carieră în cinematografie (trei filme), începând cu anii 1980 şi-a redus apariţiile pe marele ecran și a devenit o ferventă militantă pentru drepturile animalelor.Citiţi şi

Frumoasele și mânioasele – Misbehaviour

Chanel Connects – viitorul culturii

Parfumul femeilor care nu vor să doarmă singure

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Isabella Rossellini - concediată că era prea bătrână la 42, reangajată, cu scuze, după 21 de ani - Catchy / 8 May 2019 8:43

  […] Cât e ceasul? Cât vrem noi! Ali MacGraw, 80, din nou, imaginea CHANEL […]

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro