Marte în Săgetător (26 ianuarie- 17 martie 2018). Dor de aventură!

28 January 2018

Când Marte ajunge în Săgetător, cam o dată la doi ani, începe ne-starea, ni se aprind călcâiele la gândul cine știe cărei aventuri, ni se deranjează principiile, ni se amestecă gândurile și începem să ne dorim nefăcutele. Marte în Săgetător e precum zilele de iarmaroc ale unui oraș de provincie, când apar toate tiribombele, jocurile și vata pe băț, iar copiii, dar și adulții, parcă le-ar încerca pe toate.

12sagittarius

Devenim copiii neastâmpărați care ar zbughi-o la prima neatenție a mamei, unde văd cu ochii. Plictisiți de prea multe reguli, monotonie și seriozitate, acum vrem să simțim gustul aventurii, obrăzniciei și curajului. Ne dorim să devoalăm eroul interior, inima zburdalnică și exploratorul îndrăzneț care nu acceptă limite și reguli.

Așa că, în această perioadă, trebuie să găsim o cale să-i dăm inimii ce cere și să ne aventurăm mai mult pe căile neștiute ale vieții, chiar dacă ne tremură nădragii sau vom suporta consecințele incomode ulterior.

Marte în Săgetător stârnește curajul în noi, aduce în prim plan viața și îndrăzneala de a trăi, de a fi vii cu adevărat, de a greși pentru a învăța și a înțelege. Ne vine cheful de ceva nou, de călătorii inedite în locuri în care demult ne propunem să ajungem.

 Nicoleta Svârlefus

Citește articolul întreg aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Horoscopul lunii mai 2018

Băiatul din tren

Luna Nouă în Berbec: O putem lua mereu de la capăt, însă nu de la același capăt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,128 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro