Mihaiu nu iubește femeile!

28 October 2014

“Astăzi am avut o revelație… Pe lângă lângă fond de ten, mascara, ruj, cremă de zi, de noapte, antirid, antiaging, balsam hidratant și parfum, româncele mai au nevoie și de altceva. Nu știu cum să-i spun… Poate ”Balsam cardio”, ”Corazon-șmac” sau ”Heart lubricant”?! Am văzut în articolul lui Liviu Mihaiu cât de bine a fost primit de către sexul frumos stratul gros de glet pentru astupat crăpăturile inimii româncelor după lupta dârză cu suinele bipede autohtone.

Printr-o spovedanie complet nesolicitată, autorul ne demonstrează că îi încape lejer în buzunar, pe lângă pachetul de țigări, și trusa de prim ajutor cu fir roșu de mătase pentru pansat româncelor rănite în bătălia cu crâncenul Cupidon mioritic. După ce a fost copt mult și bine la temperatura sufletului, asezonat cu extract de meditație și înalte simțăminte față de femei, vedem că se naște un produs nou, care ”fașe ghine la inimă”, numai bun de îngurgitat de româncuțe. Produsul e totuși pe bază de mezeluri, întrucât rețetarul cuprinde referiri explicite la ”prima pi*dă”, ”fundu’ gol” ș.a.m.d. și, deși la prima vedere poate părea cam grețos pentru pudibonzi, totuși nu este, pentru că e suculent în lacrimi și lamentări, alunecos precum un supozitor, ușor de asimilat.

Screen Shot 2014-10-24 at 6.10.58 PM

Oricum, Liviu nu doar pune degetul pe rană, ci o arată cu toată umoarea ei! În amalgamul de emoții date pe față bărbătește, cu mărarul de pe pieptul dezgolit bărbătește, în loc să presare niște aluzii fine ca firul de șofran la adresa camarazilor impotenți revoluționar, toarnă cu găleata glutamat de sodiu, colorant carmin și gumă xantan! Cu nume și prenume, cei care au păcătuit sunt dați în vileag! Na! Așa! Să vă fie învățătură de minte, trădătorilor! Acum e momentul adevărului și nu mai aveți ce face!

Textul pare a ascunde totuși și o doză de ironie… Nu face nicio referire, nu îndrăznește nicio comparație a sărmanelor românce lovite de neșansa coabitării cu conaționalii lor versus suratele din afara spațiului carapato-danubiano-pontic. Nu ridicăm semne de întrebare aluziv-răutăcioase, nu e cazul, lăsăm lucrurile așa, în suspensie și pornim de la prezumția că autorul, care a contribuit semnificativ la progresul demografic al patriei cu patru copii (Să-i trăiască și să-i dea Dumnezeu ani mulți de bucurie alături de ei!), pur și simplu nu e vreun Pitbull internațional, aka ăla care vorbește mult în toate melodiile de pe MTV (pentru că mi-e greu să-i spun cântăreț) și care se fălește inclusiv că a posedat gemene prin capitala noastră.

Sărind peste posibilele uimiri ale unor experiențe globale, mă fac avocatul româncelor ”cinsteșe” și ies în apărarea lor, la fel de total ca și Liviu, cu arme și bagaje, până la ultimul glonț! Să știe! Dacă îl prind pe undeva, îi trag cu șlapul peste amândoi obrajii și îi mai și smulg din ureche cercelușul de hipster bătrân. Pe cine faci tu ratată cu fundu’ mare care ţipă la papagal să-și miște imediat curu-n casă?! Hmmm?! Ia zi, repede, repede!!! Că dacă ne punem noi pă mărturisiri, băi Mihaiule și zicem noi tot-tot pe catchy, cum vine acasă al nostru la cinci, fuguța-fuguța, cu copchilul de la grădi’ într-o mână, cu aprozaru’ făcut în cealaltă și n-o uitat nici de tampoane, nici de spumantul de baie, nici de sticla de șampanie și mai are ș-un trandafir roș între dinți, ce zici?! Te rupem și la like-uri și la accesări. Bașca, că ar muri de oftică și niște ”sisters in arms” de-ale noastre mai puțin norocoase… Atunci să te văd, cum mai vii tu cu firul roșu de mătase să le badijonezi?! Dar noi?! Noi, nuuu! Nu ne coborâm într-atât, nici nu vrem să te umilim, nici să ofticăm pe nime’! Te arătăm doar așa cum ești: un prefăcut, care vrea să ne facă din vorbe frumoase. Dar neee, nu ține… Sub blana de berbecuț misandru tot un lup bătrân și misogin trăiește!”

Textul îi aparține aceluiași domn care i-a dat replica Petronelei Rotar aiciCitiţi şi

Cele mai bune cadouri de 8 Martie pentru a face o femeie fericită

Stimate domn divorțat

Bunici tineri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ra / 30 October 2014 2:43

  Te-ai inflamat degeaba

  Reply
 2. Minimalist Român GM / 28 October 2014 22:36

  Autch!
  Asta la box se numea lovitură sub centură. Mai ales primită de aceeași parte a baricadei. Sau pe la spate.
  Nțțț. Nu se face. 🙂

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro