Ne-am născut într-o școală în care cu toții primim lecții și avem teme de făcut

15 January 2019

Când vom înțelege că harul este de la Duhul Sfânt și că noi suntem doar mijlocitori, simple instrumente prin care Dumnezeu își face lucrarea, abia atunci vom putea fi penița Divinității și vom putea lăsa să curgă prin noi cuvinte alese din Ceruri.

Cerurile se deschid pentru oameni cu suflet, Dumnezeu vorbește prin oameni dragi, îngerii acționează prin oameni frumoși. Fiecare ne naștem cu daruri, unele le primim pe parcurs ca încununare a unei vieți în iubire, însă fără Dumnezeu nu suntem decât banale mașinării teleghidate, alimentate de baterii care hrănesc un Ego bolnăvicios și plin de neputințe.

Încăpățânarea și mândria duc la încătușarea sufletului și, implicit, la suferință. Smerenia, umilința, traiul în adevăr și căința adevărată, toate susținute de credință, devin un scut puternic și ne ajută să levităm pe culmi înalte, unde răul nu are acces și durerea devine uitare.

Dumnezeu 2

Ne-am născut într-o școală în care primim cu toții lecții și avem teme de făcut. Le facem – evoluăm; nu învățăm – repetăm până pricepem că altfel nu se poate. Principala noastră trudă este să trăim în ECHILIBRU; orice abatere de la această regulă înclină balanța în defavoarea minții, sufletului, trupului și a celor pe care-i iubim.

Am înțeles greu că Echilibru înseamnă CEEA CE GÂNDIM = CEEA CE SIMȚIM = CEEA CE SPUNEM = CEEA CE FACEM. În momentul în care ne-am trădat simțirile și crezul personal, ne-am vândut, iar calea de întoarcere este anevoioasă și plină de obstacole și ispite, de încercări și pietre grele pe care le transformăm în bagaje imposibil de cărat.

Am greșit = am deschis porți pe care greu le mai închidem, nemaipunând la socoteală cât timp și energie pierdem pentru a curăța ceea ce am lăsat să intre.

Sus să avem inimile! Și nici un gunoi nu vă va întina existența. Fiți exemple vii pentru cei pe care îi iubiți!

Dumnezeu nu ar fi creat Lumea dacă nu ne-ar fi iubit pe fiecare în parte la fel de mult. Și ne-a dat tuturor șansa de a trăi în Armonie în grădina Sa, să fim cărți valoroase în biblioteca Cerurilor Sale.

Ce poate fi mai înălțător decât să decât să ne bucurăm unii pe alții în iubire, în adevăr și în echilibru? Este o horă în care e atât de ușor să te prinzi; nu trebuie decât să-ți dai voie să fii, să-ți arăți strălucirea cu care ai fost înzestrat și să lași sufletul să zboare ACASĂ.

Guest post by Roxana Mihaela Hauta

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Freud’s Last Session

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Dragă eu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro