Neapărat azi, dar neapărat!

24 February 2015

Dragobetele: un personaj, aparent, de provenienţă dacică, purtător al atracţiei între sexe, este un deschizător magic al primăverii şi aduce cu el tote simbolurile acesteia: iubirea, fertilitatea, vitalitatea, frumuseţea. Energia specială a acestei zile poate fi sărbătorită şi folosită din plin, iată câteva reţete:

– Pentru cei care au pereche: un sărut, astăzi, echivalează cu o ştampilă pe certificatul de garanţie al relaţiei. Dragobetele oferă o prelungire sigură de un an. 🙂

– Pentru bărbaţi: este ziua blândeţii şi a atenţiei faţă de femei. Această stare promite găsirea unei perechi meritorii.

– Doamnelor, dacă vreţi să săriţi peste un an de singurătate, aveţi grijă să întâlniţi un bărbat. Energia masculină este necesară oricând, dar mai cu seamă azi, şi nu vorbim neapărat de întâlniri romantice, ci doar de prezenţa unui bărbat. Sfat valabil în general, excesul de feminin dăunează. :))

love me

– Se crede că astăzi păsările îşi găsesc perechea, e o zi magică, a atracţiei. După săptămâna furibundă în care Marte şi-a făcut de cap cu noi şi ne-a aruncat prin iadurile relaţiilor personale, este timpul să scoatem capul deasupra apei, să tragem o gură de aer şi să vedem ce pluteşte în jurul nostru. Timp bun pentru reevaluarea celor din preajmă şi a felului în care ei se poartă cu noi.

– Iar de aveţi pe lângă voi vreun sufleţel necuvântător, că e câine, că e pisică sau canar, ori, mai serios, o găină harnică, luaţi seama şi oferiţi-le azi o porţie generoasă de dragoste. Este ziua în care nu se sacrifică niciun animal. Poate nu strică să vă opriţi la supermarket şi să luaţi o pungă de arpacaş pentru vrăbiuţe… nu prea mai au ce mânca după iarna asta.

– Daţi frâu liber intuiţiei, permiteţi-vă să ieşiţi din tipar şi să exprimaţi energia năzdrăvană a Dragobetelui, care vă împinge să ieşiţi din casă şi să simţiţi parfumul de pământ. Venim înapoi la viaţă şi măcar ăsta e un lucru care merită sărbătorit împreună cu cineva, fără siropul leşinat al romantismului comercial de Valentine’s Day – pur şi simplu amintindu-ne că ne-a fost lăsat să fim femei şi bărbaţi ca să ne bucurăm de diferenţele dintre noi şi să ne completăm.

Citiți și Rețeta de Bine pe 2020

Pe Andreea o găsiți și aici.

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cer cu vanilie

2020

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro