Nici eu nu vreau să te f*t, iubito!

21 May 2015

Mihaela Baran* Vreau doar să te aud cum te dai de ceasul morţii că ţi-ai rupt o unghie, de mă întreb dacă nu cumva ţi-ai rupt-o din cot, că altfel nu se explică tragedia greacă de la noi din sufragerie. Măcar să se lase cu… Sau nu e momentul?

* Vreau să mă uit la tine ca bou’ când te întorci de la coafor şi mă întrebi dacă îţi stă bine cu ombré-ul. Există răspuns corect, şi, dacă da, de unde dracu’ să-l ştiu eu? Crezi că în cele şase ore şi jumătate cât ai stat la coafor am avut timp să fac o facultate de hair stylist? Nu ştiu cum îţi stă cu ombré-ul, dar părul îţi stă frumos şi m-am gândit la tine… E un moment bun?

* Vreau să stau şi să mă uit la tine ca un retardat în timp ce îmi arunci una din cele optsuteoptzeci de priviri dubioase, dar pline de substrat, pe care ai şi pretenţia dementă să o înţeleg. Vorbeşte! Dacă voiai un specialist în microexpresii, trebuia să te măriţi cu Cal Lightman. Lie to me, my ass! Clar nu e momentul!

* Vreau să stau în fiecare week-end în mall câte opt ore, în timp ce tu probezi şase camioane de haine, care, ce crezi (???), toate te fac să pari grasă. Dacă ar fi după mine, acum, pe loc, te-aş înghesui într-o cabină de probă, dar nu e momentul, nu ?

* Vreau să te sun de la piaţă compulsiv, ca un tâmpit, nu pentru că aş fi, ci pentru că tu, femeie, ai fixuri, cum că roşia nu e destul de roşie şi nici ardeiul n-are forma perfectă, Mai da-l în mă-sa de ardei, că-l pui în ciorbă, nu-ţi faci selfie-uri cu el. Sau îţi faci?

Citiți și Eu nu vreau să te f_t, eu vreau…

* Vreau să stau să te privesc toată seara cum vânezi bezmetică, în patru labe, scame pe covor. Uneori mai sunt, dar nu e o dramă, alteori sunt doar în capul tău şi visezi că te fugăresc scame uriaşe pe coclauri, să-ţi facă chestii. Îţi fac eu chestii… Cum stăm cu timing-ul?

* Vreau să mă uit în şifonier ca Iron Man la Gollum, nu pentru că-mi curge scuipatul din gură de prost ce sunt, ci pentru că ai tu meteahna aranjării şi rearanjării, după un algoritm care se schimbă zilnic, atât în capul tău, cât şi în şifonier. Nu foloseşti timpul ăsta prost, în loc să…? A, nu? Scuze!

ThinMan39

* Vreau neapărat să dobândesc şi eu superputerea de a ţine minte cincizeci de aniversări diferite. Să nu scap naibii aniversarea de când ”era să ne pupăm prima dată”.

* Vreau să nu pricep o iotă din stările tale de aşaaa, cumva, stările tale meditative, de un nu ştiu ce sau nu ştiu cum al existenţei. Nu vrei să medităm la bătrâneţe, mai bine, şi până atunci să ne…?

* Vreau să te aud smiorcaindu-te de nişte lansete şi nişte şurubelniţe, o dată pe săptămână (singurul meu colţ  din casă). Să-ţi reamintesc că celelalte colţuri îţi aparţin? Că baia noastră arată că un magazin de cosmetice, la fel şi noptiera ta, că, dacă gablonţurile şi eşarfele tale ar fi un pic mai voluminoase, am dormi pe palier? Da, vreau să te aud smiorcăindu-te, în loc să se bucure fiecare de jucăriile lui în armonie. Deh, am eu fetişul asta cu smiorcăitul.

* Vreau să mă uit la emisiuni despre gătit, la Oprah, la filme de dragoste, la comedii romantice, la Sex and the City şi apoi să probăm ca doi nebuni hainele tale. Mda, rochia asta îmi vine chiar bine, o păstrez, sau poate vrei să facem altceva…?

* Vreau să văd cum te întorci de la muncă şi te muţi în bucătărie, foarte preocupată, deşi îţi jur pe cuvânt de cercetaş că mie nu mi-e foame, mie mi-e a…

* Vreau ca dimineaţa, în cele cinci minute cât mă răsfăţ, să mă trezeşti compulsiv, din zece în zece secunde. Ce-ar fi să te mai bagi şi tu în pat puţin? Nu? Te-ai îmbrăcat şi te-ai fardat? Şi mai bine!

* Vreau să te aud cum faci crize de gelozie, că am o colegă nouă la serviciu. Hmmm, ce chestie, nici nu observasem. E mişto?

* Vreau să-ţi aud permanent lamentările, că umezeala ţi-a înfoiat părul şi nu se mai distinge ombré-ul, vreau să-ţi explic la infinit că eu te vreau şi pieptănată şi nu, că te vreau la fel de tare şi în mall şi în cafenele, şi în dormitor şi în bucătărie, şi cu tocuri şi în tenişi. E prea mult? Tu ești o Monalisă delicată și eu un obsedat în călduri?

Atunci nu, iubito, nu vreau să te f*t, vreau doar să te contemplu!

Pe Mihaela o găsiți aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Pentru toate femeile de 60+, pardon, pentru toate femeile :)

Ceri mult, zise el. Valorez mult, răspunse ea.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Cufarul Cu Dichiseli / 4 June 2016 7:32

  Genul descris se divide in nestire. Dupa ce sotul isi ia lumea-n cap il taxeaza de nenorocit, isi ia 3 pisici si citeste in nestire carti motivationale…E si asta o viata…

  Reply
 2. Andreea / 14 January 2016 8:21

  Nu m-am regasit in articolul in care ea ii spune lui si nu il regasesc nici pe el in articolul in care el ii spune ei…something is wrong with my life!!! :)))

  Reply
 3. Emanuel Prichici / 5 June 2015 18:24

  mihaela daca esti la fel de delicioasa precum scrii, nici eu nu as vrea sa te f*t. 😛

  Reply
 4. Daniel / 24 May 2015 17:33

  you made my day!

  Reply
 5. Povesti nemuritoare / 21 May 2015 20:41

  Adevarul e ca obsedatul in calduri din acest articol, se potriveste de minune cu Monalisa delicata din “Eu nu vreu sa te f_t, eu vreau…”. Perechea potrivita. :))) Problema ar fi in cazul in care unul spune “Am sa te f_t”, iar celalalt raspunde “Ba, n-ai sa ma f_ti”. Decide fiecare :)))

  Reply
 6. Constantin / 21 May 2015 19:45

  L-am citit de doua ori si inca nu-mi vene sa cred ca-i scris de o femeie. S-o fi confesat un barbat? Sau mai multi?!

  Reply
 7. Kaa / 21 May 2015 14:14

  :)))
  Da! Bun de tot!
  Insă… mă gândeam ce-ar fi să ne-ntâlnnim în grup și să vorbim, da, să vorbim despre toate astea…
  Sau măcar acasă, fiecare, cu al/a lui…

  Reply
 8. Tuţu Mirela / 21 May 2015 13:12

  Fain de tot! Ele vor, ei vor…ce ar mai fi de spus, ma intreb? Vorba aceea, ” ne omoara practica”! :)))

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro