Nicolas Cage vine la Halloween Charity Ball

30 October 2010

30 octombrie 2010 este ziua în care Asociaţia Ovidiu Rom continuă tradiţia Balului de Caritate de Halloween, bal în urma căruia se strâng 80% din banii necesari pentru ajutorarea copiilor lipsiţi de mijloace materiale, lipsuri care îi împiedică să meargă la şcoală.

Balul de Caritate de Halloween este pentru Asociaţia Ovidiu Rom un bun prilej să vorbească invitaţilor despre importanţa educaţiei ca şansă pentru un viitor mai bun. Invitatul de onoare al acestei seri este actorul american Nicolas Cage.

Trupa JukeBox a hotărât de asemenea să sprijine cauze în care crede cu adevărat. Vise de copil, speranţe ale celor în suferinţă, gânduri întunecate de greutăţile vieţii… oricare dintre ele sunt suficient de emoţionante şi de convingătoare încât JukeBox să vrea să se ralieze în lupta pentru reuşita unei lumi mai bune şi mai frumoase.

Trupa JukeBox susţine dreptul copiilor de a merge la grădiniță și la şcoală şi de aceea concertează pro bono în seara de 30 octombrie 2010, la Palatul Parlamentului, cu ocazia Halloween Charity Ball.Citiţi şi

Gândurile unei mame singure

Cum să îți înveți copilul să meargă pe bicicletă. Greșeli de evitat

Fin del Mundo (3)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro