No smoking & no Facebook la Casa Albă

12 February 2011

Într-un interviu acordat postului de televiziune NBC, Michelle Obama a răspuns cu aceeaşi naturaleţe şi diplomaţie întrebărilor care vizau şi viaţa publică, dar şi viaţa privată a familiei prezidenţiale. Fumatul şi reţeaua de socializare Facebook au fost două dintre subiecte.

Preşedintele SUA nu mai fumează de un an şi asta ar trebui să fie  încurajator pentru milioane de oameni care îşi găsesc scuza stresului zilnic pentru a nu renunţa la fumat. Fiindcă puţine sunt job-urile la fel de solicitante cum este acela să fii “cel mai puternic om de pe planetă”.

Cât despre Facebook, cel puţin pe perioada cât familia Obama va locui la Casa Albă, cele două fiice nu vor fi printre utilizatorii reţelei de socializare. Şi nu doar din motive de securitate, ci şi pentru că Michelle consideră că este ceva de care copiii, în general, chiar nu au nevoie.

Cei care încă mai ardem şi bani, şi timp, n-am putea institui aceleaşi reguli ca la Casa Albă? Măcar câţiva pereţi neafumaţi om avem şi noi. După cum, om găsi ce să facem şi cu timpul pe care acum îl “petrecem” pe Facebook.Citiţi şi

Nu cred așa ceva!

Căciuli la modă nu doar pentru zile reci – cum o poți alege pe cea potrivită pentru tine

Stimate domn divorțat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Mirela Baron / 13 February 2011 1:15

    Pai cam asa ESTE! 🙂 dar iata ca in felul acesta nu as fi intilnit atitea idei si probabil ca daca as fi mai ocupata …automat as uita de aceste aptitudini zilnice !Noi trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de socializare.Daca timpul sau distante etc., nu ne permit sa acoperim aceasta necesitate, iata ca putem profita de acest mediu.Insa ratia cred ca face la fel ca si in celelalte necesitati de baza, masura de aur ! 🙂

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro