Noël cu Chanel

27 October 2011

cc
Întotdeauna m-a fascinat Crăciunul. Și întotdeauna am avut așteptări gigantice de la el. Ca și de la brandul meu de suflet în materie de cosmetice, Chanel. Așa că, atunci când am descoperit noua colecție dedicată unui Christmas Look, n-am putut decât să exclam Wow!

Pentru că, pur şi simplu, colecția destinată Crăciunului este o simfonie în tonuri de roșu de Burgundia, auriu maiestuos și de lumină. Nu-i de mirare atunci că femeia Chanel emană o senzualitate stilată și uşor abstractă, atât cât trebuie ca să stârnească dorinţa de a-i desluşi misterul.

Peter Phillips, directorul de creație, a folosit culorile emblemă ale casei Chanel: ivoire, negru şi bej auriu. Coco Chanel, inspiratoarea acestei colecții, ar fi fost mândră că, de exemplu, că pudra iluminantă, LUMIÈRE SCULPTÉE DE CHANEL a avut ca muză fotografia unei catarame de aur pe care Mademoiselle o purta la petreceri în anii ’30.

cc

Iată ce mai cuprinde noua colecţie: LIGNE EXTRÊME – creionul de contur iluminator pentru ochi; OMBRE ESSENTIELLE – farduri compacte pentru pleoape, în tonuri de auriu foncé (stins, întunecat) și lamé grège (grej – culoarea firului de mătase naturală, neprelucrată); LÈVRES SCINTILLANTES, gloss nude, elegant: SWEET BEIGE și SPARKLE D’OR; ROUGE ALLURE cu efect de dublare a volumului buzelor sau ROUGE ALLURE LAQUE, un lipgloss onctuos roz cu irizații aurii; celebrul deja lac de unghii ROUGE CARAT, de data aceasta în ton de roz perlat.

Aşa şi-a propus anul acesta Chanel să rimeze cu… Noël. Şi nu putem spune decât că a reuşit!Citiţi şi

Crăciunul ești tu

Cum alegi ambalajul potrivit care îți protejează cadourile în timpul transportului de Crăciun

Peste jumătate dintre adulți se simt deprimați de Crăciun. Cercetătorii recomandă auto-recompensa

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro