Noi, femeile, nu avem mai multe iubiri

Catchy

12 October 2016

I-am auzit pe alții spunând despre mine că trec peste iubire cu ușurință, de parcă aş răsfoi o carte. Mi s-a mai zis că am o inimă de piatră.

Nu, dragilor, de fapt, la inima unei femei ajunge doar un singur bărbat, restul sunt trecători ce se opresc la ușa sufletului ei. Mai departe voi nu cunoașteți drumul sau nu sunteți în stare să înţelegeţi acea femeie. Căci o femeie care evoluează niciodată nu va lăsa lângă ea pe cineva care va încerca să o tragă în jos. Ea vă va cere să plecați și… atât.

cuplu

Adevărul e că noi, femeile, nu avem mai multe iubiri. Pur și simplu, uneori trebuie să dăm greș, să simţim până în măduva oaselor greutățile, ca să putem face diferența dintre marea iubire adevărată și voi, bărbații trecători, care purtaţi câte o lecție de viață, dar nimic mai mult. Femeia se va dărui cu toată ființa doar celui care va afla că ea știe să iubească așa cum nu au mai știut alte femei vreodată. El îi va vorbi despre visuri ce necesită aripi spre viitor, iar ea îl va ţine de mână, căci știe că numai împreună pot înainta.

Iar voi, trecători ce doar flecăriţi, mergeți în calea voastră. Nu judecați acolo unde nu ați fost, nu calculați lacrimile pe care nu voi le-ați șters și nu invidiați fericirea pe care nu voi ați construit-o.

Guest post by Lucia Brainstorm

Și tu poți scrie pe Catchy! ?

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

La 44 de ani, nu mi-e rușine de…

Un an, 10 luni și 16 zile

Oamenii cu probleme nu pot avea relații fără probleme

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
3,409 views

Your tuppence

 1. danny / 15 October 2016 21:18

  🙂 bulshit! la femei , iubirea cea mai mare e intotdeauna urmatoarea.. pe cei din urma doar a crezut la un moment dat ca i a iubit! 😀

  Thumb up 1 Thumb down 2
  Reply
 2. erica / 14 October 2016 19:38

  Iubim doar o data, apoi toata viata cautam continuu replici ale acestei IUBIRI..

  Thumb up 2 Thumb down 1
  Reply
 3. Radu / 13 October 2016 7:59

  Total de acord, femeile sunt construite sa se dedice unui barbat super misto; din pacate pentru femeie, natura defineste barbat super misto ca fiind acel barbat care le face sa simta emotiile cele mai puternice, fie ele pozitive sau negative.
  Important e sa descifrezi imediat semnul din usa unor astfel de femei care se citeste cam asa: “OCUPAT. VADUVA SENTIMENTALA A UNUI TIP MIJTO. REVENITI IN 10 ANI DACA VA PLAC PISICILE”.
  Tratamentul e sa nu bati la usa unei astfel de vaduve care-si jeleste cu muci masculul mijto si sa-i lasi otrava sa-i dizolve sufletul mai repede, ca sa poata s-o ia de la capat cat mai curand. Atentia ii incurajeaza si exacerbeaza iluziile psihotice cum ca ar fi o persoana mijto care imparte barbatii in “eternul fostul” si “restul trecatorilor”.

  Thumb up 3 Thumb down 2
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro