Noutăţi DIOR 2016

10 March 2016

Hydra Life #delight transformă hidratarea într-o experienţă încântătoare, inspirată de dorinţele şi nevoile femeilor din întreaga lume. Pentru un stilul de viaţă rapid şi mereu în schimbare, Hydra Life oferă soluţii adaptate de îngrijirea tenului.

Noua mască Jelly Sleeping Mask – cu o textură delicioasă este un produs ce poate fi folosit ca mască de hidratare, dar şi pe post de cremă de noapte, acţionând timp de 8 ore pentru a infuza apa în toate straturile pielii şi pentru a oferi un ten perfect odihnit, fără niciun semn de oboseală.

Jelly Sleeping Mask DIOR

Într-o ediţie specială, sub formă de capsule (5ml), masca Hydra Life este reinventată!

dior hydra

Cu o textura ultra-uşoară, noul aqua-gel Water BB de la Hydra Life prinde viaţă cu fiecare „shake”, oferind acoperire ajustabilă, dar şi rehidratare intensă.

hydra life dior2

De la îngrijirea pielii, la îngrijirea încrederii în propriile forţe şi frumuseţe nu este decât un pas pe care, începând cu luna aprilie, îl poţi face alături de noul J’Adore EDT – Eau Lumiere.

Jadore_MoodPack_EDT_2016_LR

Buchetul floral al celui mai cunoscut parfum Dior este completat acum de Neroli Vallauris. Notele sale luminoase, asemeni petalelor albe, dar calde, precum o zi lângă Mediterana, te învăluie cu accente fine, strălucitoare.

Charlize Theron

Senzuală, seducătoare şi lipsită de inhibiţii, Charlize Theron,  fotografiată de Peter Lindbergh, străluceşte zâmbind cuceritor.

Iar pentru un look complet în spiritul acestei primăveri, tot Casa Dior îţi oferă soluţia prin lansarea colecţiei GLOWING GARDEN, creată de Peter Philips şi inspirată de paradisul copilăriei lui Christian Dior din Granville. Glowing Garden se traduce prin culori vibrante, cristaline, luminoase, în care spiritul mereu tânăr întâlneşte şarmul şi prospeţimea grădinilor înflorite.

mood-global-bd

dior

Cu un aer proaspăt, dar în acelaşi timp senzual, Miss Dior Silky Body Mist este o invitaţie pentru desăvârşirea ritualului de frumusețe.

Odată cu relansarea ediţiilor Blooming Bouqet şi Eau De Parfum la 150ml, MISS DIOR aduce în prim plan Body Mist, un produs care menţine nivelul de hidratare al pielii, oferind rezistenţă şarmului floral al parfumului.

covers-Y0019010_MissDiorBodyMist2016

Tot începând cu această primăvară, Peter Philips, Creative & Image Director pentru Dior Makeup, creează Dior Addict Ultra-Gloss. Cu texturi inovative, jucăuşe, inspirate de ultimele trenduri din fashion, dar şi culori îndrăzneţe, Dior Addict Ultra-Gloss redefineşte atitudinea modernă, amuzantă şi uşor impertinenţă a femeii Dior Addict.

DIOR_ADDICT_ULTRA_GLOSS_TEXTURES_08_VERSION02_RVB150Dpi

Iar pentru un rezultat perfect, de durată, al machiajului, Dior lansează primerul Diorskin Forever, disponibil într-o nuanţă universală. Noua formulă acţionează atât asupra machiajului, oferind rezistenţă şi fixare, graţie polimerilor Wear Lock, cât şi asupra tenului, prin proprietăţile pore refining, oferind zi după zi un ten mai neted.

Dior-Diorskin-Forever-Ever-Wear-Primer-

Destule tentații, zicem noi. 🙂Citiţi şi

Dior J’adore Infinissime – un înveliș al încrederii

BestSecret este în sfârșit în România: peste 3000 de mărci cu reduceri de până la – 80%

Anamaria Marinca, alături de Charlize Teron în The Old Guard

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro