Nu așa trebuia să fie prima iubire

20 July 2015

Mesajul asta nu o să ajungă niciodată la tine, dar aș vrea să-ți spun că îmi e greu. Îmi e greu pentru că am vrut să îți păstrez un loc special în sufletul meu.

Am vrut să te iert, să laș în urmă tot și să păstrez doar amintirea a ceea ce a fost frumos. Însă tu îmi arăți cu fiecare ocazie că nu-ți dorești să mă lași să fac asta. Faptul că nu îți dorești locul ăla special mă doare. Faptul că mă simt nevoită să te scot de acolo face să urle în mine un ecou continuu. Nu așa trebuia să fie prima iubire.

Cu ce m-am ales că am ocupat o vreme locul de €œ”cea mai importantă femeie din viața ta”? M-am ales cu locul de “€œsingura femeie care nu va face parte vreodată din viața ta”. Oricine îți e în jur, știu că are mai multe șanse decât mine să aibă o relație cu tine. O relație, o discuție, un zâmbet, la noi toate astea au ajuns imposibile, poate pentru că fericirea trebuia plătită într-o zi?…

despărțire 2

Mi-am imaginat de sute de ori cum dispar de tot, cum o să te întrebi ce mai fac și nu o să ai de unde să afli. Cum o să ți se facă dor, apoi mă vei vedea într-o zi și mă vei privi cu regret…

Nu te vreau înapoi. Dar vreau să rămână adevărate în sufletul meu toate clipele noastre… Toate clipele pe care acum te străduiești să le distrugi, pentru că ai impresia că așa suferi mai puțin. Acum sunt plină de îndoieli și de durerea de a mă fi uitat, tu, omul pe care mi-aș dori să nu-l uit niciodată.

Îmi e dor de tine… și o pot scrie, o pot spune tuturor. Mai puțin ție.

Guest post by Ramona Ciocan 

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Sisifiana povară a iubirii

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Viața

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. ella / 29 January 2016 16:17

    Dureros de frumos, se va estompa in timp, iti vei aduce aminte trecator, candva, dar pana atunci striga-ti durerea, nu ca ti-ar aduce ceva, dar macar nu o tii in tine sa-ti rupa si mai tare sufletul!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro