Nu putem să nu ne mai trezim? Te rog…

14 July 2016

Sunt îndrăgostită. Îndrăgostită tare. Mereu ţi-am zis că ai făcut aia, ba că n-ai făcut ailaltă. Dar nu ţi-am zis cât ador când zâmbeşti în somn. Sau ce fericire îţi văd în ochi când îmi faci surprize. Sau când culegi flori din pom ca să mi le oferi. Sau când îmi cumperi îngheţată. Oare ştii că eşti mai fericit ca mine? Oare ştii că asta e iubire? Oare ştii că nu e nevoie să îmi spui că mă iubeşti? Ştii tu că eu ştiu?

Ştii că m-am speriat când am văzut la INML pe cineva care semăna cu tine? Deja nu mă mai speria corpul neînsufleţit sau organele făcute praf. Eram liniştită. Nu erai tu. Erai acasă şi dormeai. Şi când m-am întors, ai zâmbit. Erai viu. Şi am visat urât în noaptea aia. Dar mă trezeam la tine în braţe şi adormeam la loc. A doua zi, însă, nu mai erai acolo să mă strângi în braţe. Aşa că nu am dormit deloc. Asta urăsc cel mai tare când pleci şi nu mai dormim împreună. Eu nu mai pot să adorm. Vii înapoi?

cuplu ok

Abia aştept să te întorci. Şi să mergem la mare. Mergem, nu-i aşa? Soarele să îmi sărute pielea ziua, iar tu noaptea. Să te ascunzi sub umbreluţă, că ţie nu îţi place să fii bronzat. Şi să miorlăi când trebuie să plecăm, că luni trebuie să fiu la birou. M-a cam luat pe nepregătite viaţa asta de adult. Mie îmi plăcea să fiu copil. Să plec în mijlocul săptămânii la mare, nu vinerea, după program.

Aaaa, ştii ce mai ador? Cum rămâi tu în pat lângă mine până adorm. Şi cum rămâi iar când vrei să te ridici. Fiindcă mă trezesc când simt că pleci. Dar eu nu vreau să mă trezesc. Mie îmi place visul ăsta cu miros de iubire. Nu putem să nu ne mai trezim niciodată? Te rog…

Guest post by Casandra

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Uneori doare mai mult să rămâi decât să pleci

O poveste grecească

Cum să nu iubești o astfel de femeie?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro