Nu te mai suport, dar nu pot trăi fără tine!

29 June 2016

După câteva săptămâni de „pauză”, am purtat o discuţie… Speram să mă descarc, să mă lămuresc, să îmi stabilesc priorităţi şi să iau decizii. Mi-am făcut curaj, mi-am luat avant şi… am aflat că marele defect al meu este că sunt… REALĂ! Viaţă dincolo de realitate pare să fie o prioritate pentru el. E mai relaxant să îţi imaginezi lucruri, decât să te stresezi trăindu-le!

Cu toate astea… mâncarea reală pe care o pregătesc este minunată şi plimbările noastre, la fel de reale, sunt relaxante sau măcar sunt pe gustul amândurora. Sunt prea… multă după gustul lui, dar… ce să-i faci? Sunt reală!

Cu toate astea, râdem cu poftă la glumele pe care fiecare dintre noi le face şi ne bucurăm de muzică ori de câte ori ne urcăm în maşină să mergem către nicăieri.

cuplu2

Ne place natura şi ne plac oamenii frumoşi şi inteligenţi, probabil ăsta este motivul pentru care… deşi SUNT REALĂ, suntem împreună de mai bine de doi ani, ne iubim de mai bine de 15 şi ne-am aşteptat cam 13.

Sunt REALĂ! Mă doare când îmi aminteşte că nu mai am silueta de acum 15 ani, că nu mai ştiu să fiu femeie, că nu am citit suficient de multe cărţi sau că… rujul care îmi place atât de mult e penibil.

Sufăr că nu mă sună, că uită că exist zile la rând, dacă eu nu îl caut, dar… sunt reală.

Cu toate astea… EL este jumătatea mea de viaţă. Ştiu că mă iubeşte, aşa reală cum sunt! Ştiu că mă va ajuta ori de câte ori voi ajunge pe marginea prăpastiei şi ştiu că…  ştiu că EL este REALUL MEU.

Indiferent cât de mult îmi doresc să plec, să îl las să fie fericit în lumea lui virtuală… nu pot.

Sunt rea şi egoistă şi mă încăpăţânez să îl iubesc aşa bătrân, cu burtă şi indiferent. Este acel… tot sau nimic din viaţa mea. Cel mai dureros de deştept, usturător de sincer şi leşinător de amar om pe care l-am cunoscut. Pe EL îl iubesc!

Sunt reală şi am 30 de ani! Iar EL, el este realitatea mea de 15.

Îţi mulţumesc, iubite coşmar! Eşti primul care m-a iubit, primul care m-a minţit, primul care m-a rănit şi primul care m-a respectat. Nu ai obosit să faci nimic din toate astea în toţi aceşti ani.

Şi nu, nu mai sunt fata pe care ai cunoscut-o! Toate cărţile citite, toate filmele văzute, toate modelele prezentate, toate lacrimile vărsate şi toate aventurile trăite împreună şi separat m-au transformat în ceea ce sunt astăzi!

Am 30 de ani şi sunt fericită că te am în viaţa mea. Nu te mai suport, dar nu pot să trăiesc nicio secundă fără tine!

Te iubesc, te urăsc, te mai doresc din când în când şi mai mult decât orice… te respect pentru tot ce m-ai învăţat!

Guest post by Silvia Sandu

Şi tu poţi scrie pe Catchy! 🙂 Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Viața

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro