Nu te pune cu o femeie înșelată

26 February 2015

Maria BertoldoFlorinela era în al nouălea cer. Căutările ei pe site-urile de dating nu fuseseră în zadar, îl găsise pe Johnny, un băiat foarte, dar ce zic eu foarte, extrem de frumos. Londonez cu accent irezistibil, nici prea tânăr, dar nici babalâc, situație materială bună, condiție fizică optimă, păr şaten și ochii verzi, mai cânta și la chitară… Ce mai, bărbatul visurilor ei!

De când cu Johnny, Florinela nu mai ieșea din casă, nu se mai dezlipea de laptop, că nu se știe când o căuta omul pe skype. Și când o căuta… Doamne, ce frumos îi spunea el că e frumoasă, cum știa el să-i laude pielea alba, părul blond și ochii de catifea, buzele pline și lenjeria roșie, pusă special pentru el. Îi cânta la chitară, îi declara că o iubește, că vrea să o ducă la Londra și să o ia de nevastă.

“Dragă, ai dat în mintea copiilor”, o dojeneam eu, “ai cumva 17 ani sau 40? Ce, e prima data când un bărbat îți face curte?”

Nu, că de data asta e altceva, că Johnny nu-i ca mitocanii ăilalți, că e sincer îndrăgostit, că are intenții serioase, uite, deja și-a luat bilet de avion, vineri vine în București, sâmbătă mi-l prezintă, ca să văd cu ochii mei ce minune de bărbat e Johnny.

Și așa a fost, vineri a venit Johnny, Florinela l-a primit cum se cuvine în apartamentul ei cochet, iar sâmbătă m-am întâlnit cu ei la cafenea. Johnny era, într-adevăr, un tip fermecător, alura de sportiv, privire ucigătoare, maniere impecabile, accent perfect. Singurul defect pe care i l-am sesizat era înălțimea, nu depășea 1, 70 m, dar se știe că esențele tari sunt ținute în recipiente mici. E clar, mă înșelasem în privința lui și a trebuit să recunosc că Florinela și-a găsit bărbatul perfect.

THE OTHER WOMAN

Duminică seară, după ce l-a condus pe  Johnny la aeroport și s-a întors visătoare acasă, Florinela avea să descopere că gentelmanul ei mai avea un defect: era cam uituc. Mai precis, îi folosise computerul ca să-și verifice emailurile și a uitat să se deconecteze. Acum să-mi spună mie cine ar fi avut puterea să nu-și bage nasul în Inbox-ul omului când îi era servit pe tavă? Și așa a aflat Florinela că Johnny le iubea și pe Monika din Vilnius, și pe Oksana din Moscova, și pe Marinka din Kiev și pe Nadia din Chișinău. Bineînțeles că dorea să le ducă pe toate la Londra și să se căsătorească cu ele.

Pusă față-n față cu realitatea crudă, Florinela a dat să plângă, dar și-a adus aminte că are 40 de ani și că n-o face pe ea un Casanova londonez. Așa că le-a convocat în videoconferință  pe celelalte patru domnișoare,  pentru a-l judeca și condamna în contumacie pe superbul Johnny. Dintre toate, doar Monika din Vilnius n-a dorit la început să colaboreze, convinsă fiind că totul e o înscenare și că Johnny o iubește sincer numai pe ea. Până la urmă a cedat și împreună au pus la cale lecția pe care urmau să i-o aplice dragului de Johnny.

Cum următoarea călătorie amoroasă a lui Casanova urma să fie la Moscova, la Oksana, fetele au hotărât să-și ofere o minivacanță în capital Rusiei, că doar pentru asta se spetesc muncind în multinaționale, să aibă bani de vacanțe pe cinste, nu?

Până atunci, urmau să fie la fel de drăgăstoase cu Johnny, să-l invite din nou la ele și să insiste să-și cumpere din timp biletele de avion.

Clubul iubitelor lui Johnny a funcționat perfect, rar a văzut Florinela atâta consens într-un grup de femei provenind din culturi diferite.

Minivacanța la Moscova a fost una dintre cele mai reușite din viața de celibatară a Florinelei. Nu va uita niciodată Kremlinul,  Teatrul Balșoi, turnurile și palatele, Piața Rosie…

Și mai ales nu va uita niciodată chipul lui Johnny, în aeroportul Domodedovo, când a văzut că este așteptat nu de una, ci de cinci iubite. Care, după ce i-au râs în nas, i-au întors spatele, lăsându-l cu ochii în soarele care tocmai se pregătea să apună.

P.S. Florinela nu a încetat să-și caute partenerul perfect pe internet și, după câteva experiențe nereușite, chiar l-a găsit. S-a căsătorit cu el, cu Florin, adică, anul trecut și trăiesc fericiți în București, România.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dragă eu

Femeile în airsoft: schimbarea dinamicii într-un sport dominat de bărbați

Dar cum să NU știți ce e ăla păstârnac și la ce se folosește?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. adi popescul / 1 February 2016 22:53

  viata bate filmul din toate pozitiile…..GARANTAT!!:-)

  Reply
 2. raluka / 7 October 2015 11:13

  Dar cand poveste este un Casanova de Romania…si femeile tot din Romania, diferite orase…imaginati-va atunci!? Si e pe bune, am zis ca o sa scriu intr-o zi povestea, intr-o zi cand nu o sa mai doara atat.

  Reply
 3. julie / 27 March 2015 22:12

  Dovada ca viata chiar bate filmul. Din pacate , internetul e plin de astfel de personaje. Noroc ca exista si finaluri fericite, si oameni care sunt sinceri si raman ei insisi , indiferent de mijloacele prin care comunica.

  Reply
 4. Nadine / 28 February 2015 2:18

  nah, asta este povestea din The Other Woman, pe care i-o recomandasem ceva vreme in urma altei fete pe aici pe site………………. chiar nu cred………

  Reply
 5. diana / 26 February 2015 22:57

  Povestea asta e reala? 🙂

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro