Nu vreau liniște de Crăciun

24 December 2014

Mirela 2Vreau să fie gălăgie în jurul meu. Vreau să aud oameni care povestesc cu bucurie și cu entuziam despre întâmplările minunate din viața lor. Vreau să aud copiii râzând în hohote și strigând din toți plămânii. Vreau să-mi sune în urechi muzica preferată și să aud versuri care să-mi amintească ce norocoasă sunt.

Vreau să-mi ceară oamenii lucruri și să mă certe pentru că nu am timp să mă întâlnesc cu ei. Vreau să stau la telefon până spre dimineață povestind cu cine știu eu despre câte-n stele și, mai ales, în lună. Vreau să povestesc cu gura și cu mâinile despre orice nimic pe care îl consider important în viața mea. Vreau să-mi aud numele strigat de cei care mă iubesc.

Vreau să-mi răspundă Maya superior și plictisit pentru că așa răspund adolescenții. Vreau să-mi răspundă mama cu o mie de întrebări cicălitoare. Vreau să mă întrebe prietenii despre toate câte nu vreau să le discut cu nimeni și să nu se lase până nu obțin de la mine răspunsuri.

cadouri crăciun

Vreau să-mi ceară de lucru oamenii cu care lucrez și să-mi spună care sunt planurile lor pe anul ce vine. Vreau să aud oameni lăudându-se că le e bine. Cât mai mulți și cât mai mult. Să fie bine și sănătoși și gălăgioși toți cei pe care îi iubesc. Vreau să-i strig pe cei dragi, să le dau cadouri și să-i aud răspunzându-mi cu veselie.

Nu vreau liniște. Pentru că, de câțiva ani, de Crăciun îl strig și pe tata. Și aud doar liniște. Aș da orice să-mi mai răspundă măcar o singură dată.Citiţi şi

Pentru cel ce n-a fost să fie

La mulți ani, dar neapărat buni!

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro