Numai pentru femeile de peste 26 de ani

6 October 2016

liana-buzeaDin această toamnă lansez sesiuni intensive de învățare și dezvoltare pe tema sexualității, dedicate femeilor. Conceptul este nou pentru România.

Sesiunile, denumite generic „Temple Erotice”, sunt dedicate femeilor cu vârste de peste 26 de ani, interesate să își dezvolte inteligența erotică și să își îmbogățească viața intimă.

În calitate de realizator, mă aflu la începutul carierei mele de sexological bodyworker. După o carieră de peste 13 ani în domeniul protecția mediului, am 2 ani de studiu individual și sunt în prezent în curs de finalizare a formării mele ca sexological bodyworker. Propun femeilor din România un concept nou de dezvoltare.

„De-a lungul timpului, femeile interesate să își exploreze și exprime propria sexualitate nu erau considerate partenere respectabile pentru bărbați. Mai mult, ele erau o amenințare pentru alte femei. Când obțineau rezultate importante, erau atribuite cel mai adesea unor rapoarte intime cu unul sau mai mulți bărbați.

În zilele noastre, chiar dacă suntem receptorii unui conținut sexual abundent din partea mass media (cât și a industriei pornografice) societatea nu are încă fundamentul potrivit unei educații și dezvoltări sexuale armonioase și sănătoase, lipsite de prejudecăți. Sexualitatea este încă încețoșată de tabu-uri și preconcepții.

Din această nevoie reală de dezvoltare și creștere armonioasă, am lansat Templele Erotice pentru femei. Această parte a vieții noastre poate fi dezvoltată cu seriozitate și respect, într-un cadru adecvat.”

femeie camasa barbateasca

Formatul unui Templu Erotic este cel de livrare a conținutului teoretic și practic pe parcursul unui weekend, în grup restrâns de maximum șase participante, urmat de o conferință telefonică de grup. Atât înaintea cât și după încheierea unui templu, participantele vor avea teme de studiu acasă. Temele vor conține explorare emoțională cât și tehnici practice pe care participantele sunt invitate să le învețe și să le aplice.

Participarea la temple nu presupune comportament inadecvat și nici expunere de orice fel (fizică, emoțională etc.) Totul este realizat într-un cadru sigur, discret și protejat. De altfel, încurajez femeile să învețe într-un spațiu propice, fie cu propriul partener, fie singure, fără afișarea vieții lor intime și fără interacțiunea cu oameni, situații sau experiențe nepotrivite lor.

„Templele Erotice” pot fi un prim pas strategic pe calea propriei dezvoltări intime sau o ocazie de rafinare și măiestrire a numeroase aspecte legate de propria sexualitate. Acestea nu sunt ședințe de consiliere și nici terapie de specialitate. Obiectivul îl constituie dobândirea unor cunoștințe generale despre sexualitatea umană și o înțelegere profundă asupra propriilor tipologii, credințe, emoții și manifestări fizice.

Mai multe detalii despre program pot fi găsite aici.Citiţi şi

Ceri mult, zise el. Valorez mult, răspunse ea.

Am iubit-o?

Draga lui soție, iartă-mă, te rog, dacă afli

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro