O carte a sexului la drumul mare făcută cu Google Street View- No man’s land

30 July 2011

Un băiat din Manchester, UK, pe numele său Mishka Henner, şi-a băgat nasul prin arhiva foto a lui Google Street View căutând prostituate, le-a grupat şi a publicat o carte pe care a numit-o No Man’s Land.

Ce conţine ea? 160 de fotografii luate de camerele Google, fireşte că nu în acest scop, în care apar femei la margine de drum, pădure, sat, oraş din Europa, ce par a oferi şoferilor servicii sexuale. Cu puţine excepţii, ceea ce vezi te poate duce cu gândul la altceva.

Şi acum am două veşti: una proastă şi una bună. Cea proastă este că dintre cele trei ţări menţionate face parte şi România, pe lângă Italia şi Spania. Cea bună este că avem o singură reprezentantă, şi aceea îmbrăcată, că era frig şi înnorat. 

Mare e grădina internetului!Citiţi şi

Țara weekendului etern

România la paradă

Zborul dumneavoastră a fost anulat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 1 August 2011 11:01

  Foarte interesant subiect mai ales ca la ortodoxi intram in postul Mariei iar la musulmani a INCEPUT ODATA CU SFINTA ZI DE AZI RAMADANUL !

  Multumesc pentru articol …

  Reply
  • Corina / 3 August 2011 11:46

   Cu musulmanii ai nimerit-o, dar adeptii ortodoxismului serios ca se numesc ortodocsi. 🙂 Iar gradina internetului e chiar mai mare decat ne-am fi inchipuit. Mai rau, tot creste.

   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro