O carte a sexului la drumul mare făcută cu Google Street View- No man’s land

30 July 2011

Un băiat din Manchester, UK, pe numele său Mishka Henner, şi-a băgat nasul prin arhiva foto a lui Google Street View căutând prostituate, le-a grupat şi a publicat o carte pe care a numit-o No Man’s Land.

Ce conţine ea? 160 de fotografii luate de camerele Google, fireşte că nu în acest scop, în care apar femei la margine de drum, pădure, sat, oraş din Europa, ce par a oferi şoferilor servicii sexuale. Cu puţine excepţii, ceea ce vezi te poate duce cu gândul la altceva.

Şi acum am două veşti: una proastă şi una bună. Cea proastă este că dintre cele trei ţări menţionate face parte şi România, pe lângă Italia şi Spania. Cea bună este că avem o singură reprezentantă, şi aceea îmbrăcată, că era frig şi înnorat. 

Mare e grădina internetului!Citiţi şi

Wonderwoman sau Cum să te sinucizi literar

Ce să faci, dacă nu te poți uita în buletin și să vezi ce vârstă ai!

Cel mai pornografic cuvânt din limba română

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
941 views

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 1 August 2011 11:01

  Foarte interesant subiect mai ales ca la ortodoxi intram in postul Mariei iar la musulmani a INCEPUT ODATA CU SFINTA ZI DE AZI RAMADANUL !

  Multumesc pentru articol …

  Thumb up 0 Thumb down 1
  Reply
  • Corina / 3 August 2011 11:46

   Cu musulmanii ai nimerit-o, dar adeptii ortodoxismului serios ca se numesc ortodocsi. 🙂 Iar gradina internetului e chiar mai mare decat ne-am fi inchipuit. Mai rau, tot creste.

   Thumb up 0 Thumb down 0
   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro