Liz Taylor – parfumuri, bijuterii, ceasuri

6 October 2019

Dacă ne uităm că, în zilele noastre, fiecare vedetă are propria linie de parfumuri, Elizabeth Taylor a fost cu adevărat o pionieră când și-a lansat imperiul parfumurilor ei revoluționare și de mare succes precum White Diamonds, Forever și Passion. Iar White Diamonds a rămas până astăzi cel mai bine vândut parfum de celebritate din toate timpurile! Dar înainte de a-și crea propriile parfumuri, Liz a purtat Bal à la Versailles, creat în 1962 de Jean Desprez. Un parfum oriental cu note de rozmarin, floare de portocal, lemn de santal și vanilie pe care Taylor l-a purtat pe platourile de filmare ale producției Cleopatra. De drag ce i-a fost i l-a dăruit și lui Michael Jackson, care l-a purtat pentru tot restul vieții sale.

Trebuie să mai știți că acest prețios parfum vine din amestecul unic a 300 de ingrediente și este considerat printre cele mai bune parfumuri ale familiei orientale/clasic feminin floral.

Citiți și 14 femei faimoase și parfumurile lor

Elizabeth Taylor a fost, cum cred că știți deja, și o mare iubitoare de bijuterii. A avut una dintre cele mai importante colecții din lume, scoasă la vânzare în 2017 prin Casa de licitații Christie’s. Colecția conținea în jur de 950 de piese, nu toate foarte scumpe. Dar între vedetele colecției personale a fost și diamantul Krupp cu care a cerut-o de soție Richard Burton în 1968, și perla Peregrina de 2,5 cm lungime pe care tot Burton i-a dăruit-o de o Valentine’s Day.

Încă un amănunt despre actrița cu ochi violet: toată viața a fost în întârziere la filmări, la întâlniri, era celebră pentru asta, chiar în testament a lăsat cererea expresă ca înmormântarea să înceapă cu 15 minute mai târziu decât ora anunțată. Și toate acestea deși avea o impresionantă colecție de ceasuri de mana. 🙂Citiţi şi

Elizabeth Taylor – ROLUL VIEȚII EI

Reverență, Majestatea Voastră!

Gal Gadot va fi noua Cleopatra

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro