Personal entertainment? Yes, thank you, Sony!

24 October 2011

sony
Trendul de personal entertainment se îmbogătește cu un nou reprezentant. “The next big thing” în materie de personal entertainment poartă un nume sec, dar știe să ne facă foarte fericite: Personal 3D Viewer de la Sony. Se vorbea deja de ceva vreme despre acest gadget hit, dar din acest moment este pe piață. E adevărat că doar la Harrods, UK, dar cu siguranță cel mai cool gadget de la Sony va ajunge dacă nu și la noi în casă, măcar pe wish list.

Personal 3D Viewer va rula la Harrods pentru o durată limitată, iar această exclusivitate nu face altceva decât să ne stârnească și mai mult curiozitatea în privința a ceea ce poate încât să justifice prețul de 800 de lire.

Ce are așa de special acest gadget? Pentru început, ecranul dual OLED cu o rezoluție de 1280×720 dispus într-o suprafață de 0,7 inch. Ca rezultat, privitorul are impresia că urmărește un video cu propria persoană pe un ecran de 750 de inch, ca într-o sală de cinema. Este printre primele gadgeturi care folosește această tehnologie. La experiența personalizată de cinema se adaugă sistemul audio, și anume căștile all surround, integrate în experiența virtuală. În plus, gadgetul poate fi conectat la playerul tău Sony Blu Ray sau la PlayStation. Imaginați-vă doar cum vă veți simți probând o pereche superbă de pantofi și acea rochie și veți înțelege lista de așteptare pentru acest gadget.

Până la sfârșitul lui octombrie, Personal 3D Viewer își va încheia vizita în Anglia, urmând să fie disponibil și pe piața americană. Noi sperăm ca măcar în 2012 să ne putem mândri cu propriul nostru 3D viewer pentru o experiență virtuală completă.Citiţi şi

Dispozitivele cu tutun încălzit încurajează exprimarea stilului tău autentic, prin gamele variate de accesorii fashion

Singurul lucru cu care omul se poate obișnui și de care nu se plictisește este LUXUL. Paris și Londra de Crăciun

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro