Poți manipula jocurile de păcănele?

21 July 2021

Nu există niciun gambler care să nu se fi interesat măcar o dată în legătură cu metodele pe care le poate aplica pentru a mai câștiga teren în fața sloturilor. Fiecare dintre noi tinde spre câștiguri mai mari obținute mai ușor. Pentru că numărul acestor jucători este destul de mare, vom stabili prin următorul articol dacă manipularea sloturilor este posibilă și dacă chiar există astfel de procese.

Jucătorii și Păcănelele

 

Primul lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare înainte de a risca banii la păcănele cu tot felul de strategii este să te asiguri că ai încercat și varianta gratuită a slotului și că știi cum merge. De exemplu, pentru Sweet Bonanza gratis există tot felul de platforme care oferă accesul la acest slot gratuit pentru ca jucătorii să se poată obișnui cu jocul. Gamblerul trebuie să înțeleagă diferența dintre o strategie de manipulare a unei șanse de joc și încălcarea legii prin acțiuni frauduloase. Acest tip de șiretlic ilegal nu este nici încurajat, nici permis.

Jucătorii văd păcănelele ca pe niște jocuri a căror funcție este de a se roti mereu și a oferi câștiguri. Pentru că la exterior par a fi doar ecrane simple, jucătorul de rând tinde să subestimeze capacitatea aceste mașinării de a se proteja împotriva tentativelor frauduloase. Ceea ce îți vom expune noi în acest articol nu are legătură nici ilegalitatea și nici cu furtul, ci doar îți oferim explicații care te vor ajuta să îți schimbi modul de joc.

Controlul jocului și al rezultatelor

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor și a tehnicilor de programare a unei mașini de slot, tot mai multe jocuri erau echipate cu funcții noi în timp ce altele pierdeau anumite caracteristici care le diferențiau de restul din piață. Una dintre aceste caracteristici era posibilitatea de a opri tamburii slotului chiar în timpul rotirii. După apăsarea butonului, jucătorul putea alege să oprească orice tambur, oricând. Această funcție era foarte des întâlnită la sloturile electronice care încă funcționau și cu principii mecanice.

Jucătorii se foloseau de dispozitive magnetice pentru a altera capacitatea de răspuns a unei componente foarte importante din spatele ecranului. Această metodă nu a avut efect pentru foarte mult timp deoarece dezvoltatorii au modificat modul de funcționare al mașinăriilor, dar funcția de oprire a tamburilor încă poate fi găsită la anumite sloturi, chiar și din mediul online. Cu puțină îndemânare, vei reuși să oprești tamburii exact atunci când trebuie.

Cum să păcălești un joc de păcănele?

Să păcălești un joc de păcănele nu este simplu și în niciun caz nu vei putea face asta dacă îl iei cu binișorul și îl minți în șoaptă. Este o mașinărie care știe perfect să ruleze un algoritm aleator ce pe termen lung aduce bani celui care o deține. Bun, dar atunci ce trebuie să fac pentru a măslui o păcănea? Trebuie să îți dai interesul, să te pricepi la electronică și informatică și să nu îți fie frică de închisoare.

Cam acestea sunt elementele pe care dacă le combini și ai și puțin noroc să îți iasă, vei putea să convingi sistemul slotului că tu deții controlul. Cam asta au făcut și hackerii de-a lungul timpului. Au încercat să tot fraudeze mașinăriile instalând pe ele diferite programe. Cu ajutorul unei persoane din interiorul cazinoului, hackerii aveau control deplin asupra slotului. Cum funcționa?

Într-un mod foarte simplu. Programul instalat pe sloturi oferea un câștig în momentul în care jucătorul introducea o secvență de butoane într-o anumită ordine. Și mai bine decât atât era faptul că dacă această secvență nu era introdusă, slotul mergea perfect în parametrii normali. Evident, securitatea la aceste sloturi a tot crescut, iar acum nu mai este deloc ușor să păcălești nici cazinoul și nici echipele de pază.

Cele mai comune mituri despre păcănele

Primul și cel mai răspândit mit despre păcănele este legat de faptul că Dacă un slot este jucat mai mult timp cu mize din ce în ce mai mari, acesta va avea șanse mai mari să fie câștigător. Este doar un mit. Fiecare rezultat pe care îl oferă un slot este complet aleator și nu are nicio legătură cu rotirea precedentă sau cu mizele. Șansele de câștig sunt la fel de la prima până la ultima rotire.

Când nu câștigi, crește miza

Nu spune nimeni că acest lucru nu este permis, dar nu ar trebui să faci asta pentru că este posibil ca jocul să îți ofere o combinație câștigătoare. Suplimentarea mizei ar avea sens dacă vei face acest lucru pentru a mai recupera din pierderi în cazul unui câștig mai mare, dar șansa de câștig nu este afectată în niciun fel de miză.

Concluzie

Pot fi manipulate jocurile de păcănele? Cel mai probabil, nu. Dar dacă vrei să ai o șansă în plus pentru a ajunge acasă cu mai mulți bani, va trebui să îți schimbi abordarea cu tot ce înseamnă gambling și să tratezi totul complet diferit.Citiţi şi

Dacă întrebi 10 studenți la medicină…

Care sunt cele mai mari surprize cu care cazinourile online își întâmpină clienții

Niciodată nu am pățit așa ceva când eram îmbrăcată elegant, niciodată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro