Profit, hormoni și alte marafeturi

22 March 2015

Teodor SinezisS-ar putea, cîteodată, (sau, poate, tot timpul?), ca bărbatul să nu aibă ochi, ci, paradoxal, găuri sub forma vîrstelor umanului căruia i se supune. Am descoperit aceasta într-o zi oarecare de primăvară, cînd vitrinele magazinelor înverzeau sub alunecarea înspre văzduh a ierburilor. Un fel de duh circular mi-a ridicat atenția deasupra privirii. Obișnuiții ochi masculini, cu dinți în ascuțimi și apucături variate, s-au metamorfozat în cavități de absorbție, de o parte și de alta a nărilor bărbaților pe lîngă care treceam.

Am văzut atunci iriși carnivori hăpăind contururi și linii, curbe, coapse, șolduri și sîni. Pleoapele, inutile bretele pentru pantalonii privirilor, și-au lichefiat, brusc, consistențele elastice. Ferocitate în piele goală a hormonilor, dezlănțuită insuportabil în cavitățile oculare transmițînd, prin radarele nervurilor, informația virală înspre rotițele ectoplasmice ale axului central volutoriu.

Da: în primăvară, cînd lungimile rochiilor se desfășoară înspre în sus, Homo videns diminutivează pînă la Homo erectus. Organele istoriei civilizației se ofilesc între paginile incunabulelor și un parfum primitiv, de feromoni fără milă, explodează-n aleile verzi, făcînd să vibreze pînă la stamină petalele sălbatice ale individualității prestatoare de concesii.

paris - helmut newton, 1976

Atunci, portofelele din ce în ce mai abulice dau cel mai vîrtos cep profiturilor corporatiste. Sub freamătul irezistibil al sîngelui fierbinte, degetele mascule aruncă în teșchereaua patronilor de butice cu țoale plusvaloare cu nemiluita. Și iată omul, robit prin îmbrăcare a femeii la a-și hrăni organele care dezbracă. Primăvara și vara, black friday-urile&etc. devin tinichele de tîrîit inutil pe asfalturile mega-încasărilor. Pentru căsătoriile contabile dintre profituri și cheltuială, anotimpurile lungimilor scurte sunt cei mai eficienți pețitori. Capitalismul, la apogeul formei lui cea mai heterodoxă, intră acum cu tancul dorințelor în socoteala fără baricade a masculului-vînător.

Profitul, acest profitor integral de pe urma găurilor absorbante de feminitate din ochii bărbaților.Citiţi şi

Iana: o poveste

Nu mai pierdeți timpul unei femei, dacă nu-i puteți oferi locul 1 în viața voastră

Există și femei care adoră să facă sex

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro