Răspunsul: mai multe orgasme

7 February 2023

De mici suntem învățate că există două categorii de femei și că trebuie să avem grijă din care categorie o să facem parte. Există femeile cuminți, care se căsătoresc, fac copii, spală, calcă, fac curat și mâncare și, poate cel mai important, au grijă de soții lor, chiar dacă vreo trei sâmbete pe lună le doare capul. Și mai există femeile curve, care fac sex cu toți, în toate pozițiile, care își înșală partenerul, pe care le bârfește toată lumea. Bineînțeles, suntem învățate să facem parte din prima categorie.

Dar dacă între negru și alb mai există și gri, dacă mai există totuși și o a treia categorie? Femeile independente, puternice, așa cum le vrea societatea modernă, care vor să aibă parte de tot ceea ce e mai bun în viață.

Am cunoscut-o pe Tatiana într-un bar. Mi-a atras atenția pentru că radia de fericire. Era o fericire molipsitoare, nu știu cum să-i spun altfel, pe care nu am mai văzut-o până atunci. Eu, proaspăt despărțită de soț după mulți ani de căsătorie, cu multe întrebări existențiale în cap, simțindu-mă pierdută în timp și spațiu, mi-am făcut curaj și am întrebat-o ce a consumat pentru că aveam și eu nevoie disperată de așa ceva. Răspunsul ei m-a năucit: multe multe orgasme.

Tatiana este o femeie independentă care a hotărât să-și urmeze propria regulă în viață: muncește mult, este o mamă singură care ar face orice pentru copiii ei, dar nu acceptă să fie nefericită. A descoperit că griul e categoria unde se simte cel mai bine.

Ne-am împrietenit foarte repede și mi-a povestit că și ea a fost căsătorită și are doi copii. Când și-a dat seama că era mai fericită la birou decât acasă, a hotărât să divorțeze. Au urmat multe perioade grele, de multe ori s-a întrebat dacă a luat hotărârea corectă, voia să facă ce e mai bine pentru copiii ei și îi era teamă de singurătate. La început, auzea în mintea ei doar cuvintele fostului ei soț „fără mine ești un nimeni” „cine o să te vrea cu doi copii” „nu o să te descurci singură”, dar încet, încet a realizat că este o femeie puternică, chiar dacă ura această expresie. Este o femeie capabilă să își întrețină familia și, mai mult decât atât, a reușit să-și îndeplinească visele.

Îi lipsea însă ceva, dar nu știa ce. Asta până în ziua când la întâlnit pe Lucifer și exact ca în serialul cu același nume, el nu putea, nu voia să mintă, așa că au stabilit câteva reguli de la început. Ea îl lasă pe el să îi arate o lume complet nouă, dar totul se întâmplă fără angajamente, fără să aibă o relație clasică. Ea a fost timidă la început, dar când a descoperit că poate ajunge la orgasm doar citind mesajele de la el, și-a dat repede seama că el este special. Așa că a urmat o perioadă în care ea a continuat să lucreze din greu, să fie o mamă devotată, dar care își găsea 2-3 ore pe săptămână să guste din fericirea pură. Pentru că da, poți să găsești ceva pur și atunci când experimentezi orice fără rețineri, când te dezbraci fără rușine la lumină, când ai parte de orgasme multiple dimineața, la prânz, seara, în pat, pe masă, la duș, la birou, în lift, în pădure sau în camere de hotel. Și partea cea mai bună este că acest drog al fericirii te ajută să scapi de durerile de cap, indispoziții, nu ești niciodată supărat sau bolnav.

„Relația” cu Lucifer s-a terminat la fel de brusc cum a început. După, Tatiana nu a mai fost la fel. Ea a înțeles că viața e prea scurtă să te mulțumești cu jumătăți de măsură sau să trăiești tot timpul cu frică și rețineri. Și nu se mai mulțumește doar să facă pe plac celorlalți sau să mimeze plăcerea, ea vrea să trăiască viața frumos la intensitatea maximă. Pentru ea Raiul și Iadul sunt exact viața pe care ți-o alegi!

Mie mi-a plăcut de Tatiana, așa gri cum s-a autodefinit ea. Mă declar solidară cu ea și voi semna

O altă femeie gri, dar care vede stele colorate. 🙂 Stați pe aproape, că mai am povești. 

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.

 

 

 Citiţi şi

Cum poți îndemna pe cineva să lupte să își salveze căsnicia, când acasă e un fel de al treilea război mondial

50 de fete din opt sate au participat la Tabăra fetelor neînfricate

Niciodată nu am pățit așa ceva când eram îmbrăcată elegant, niciodată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro