Regina Elisabeta a renunţat la hainele de blană

6 November 2019

După ce giganţi ai modei precum Gucci, Michael Kors sau Jimmy Choo au renunţat să mai facă haine din blană naturală, acum a venit rândul unei alte mari instituţii să facă acelaşi lucru: Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Dezvăluirea a fost făcută de croitoreasa regală Angela Kelly în cartea sa de dezvăluiri, The Other Side of the Coin: “Începând cu acest an, regina va purta doar blană sintetică”.

Decizia a fost, desigur, salutată de activiştii pentru drepturile animalelor. “Reprezentanţii PETA închină un pahar de gin în onoarea deciziei reginei de a nu mai purta blănuri provenite de la animale. Această decizie este una în ton cu vremurile pe care le trăim”, mai spune Kelly.

Citiţi şi Îmbrăţişarea care a încălcat protocolul

Aparent, aceasta nu este prima decizie cu impact asupra mediului luată de Regina Elisabeta. “În mod normal, speranţa de viaţă a unei ţinute din garderoba regală poate fi de până la 25 de ani. Majestăţii Sale îi place ca hainele să fie adaptate şi reciclate pe cât de mult posibil”, dezvăluie aceeaşi autoare.

SursaCitiţi şi

BestSecret este în sfârșit în România: peste 3000 de mărci cu reduceri de până la – 80%

God Save the Queen!

Regina, la 94 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro