Reproș de nevastă sau de… amantă?

Catchy

25 June 2017

Ultima oară a fost mizerabil. MIZERABIL! A plecat de la serviciu, telefonul suna mereu, era distras. Nu era prezent. Voia să termine cât mai repede pentru a scăpa de ea. I se întâmpla prea des asta, pentru că așa voia el, și așa se duc naibii toate sentimentele pe care pretinde că le are. Aceleași texte, aceleași priviri, aceleași atingeri. Între un telefon dat soției, ca să se asigure că nu-l va deranja, și câteva indicații pentru cei de la birou, încearcă să-și demonstreze cât este de viril, să-și alunge frustrările și, astfel, mustește în minciună.

Iată o zi din viața bărbatului „modern”.

barbat telefon

Tu, bărbate, fugi mereu de ceea ce ești în realitate și de ceea ce porți adânc în tine.

Crezi că toate escapadele tale sunt împliniri când, de fapt, sunt doar risipiri.

Te sfârșești puțin câte puțin. Și cu ce te vei alege când trupul va rămâne fără vlagă? Cu un suflet sfâșiat în hălci, de pe care se vor prelinge neputințele.

Știu că nu te vei căi nicio clipă măcar. Ești prea orgolios. Crezi că totul ți se cuvine, că tu nu greșești, că ești „cel mai” dintre mulți bărbați și că nu-ți rezistă nimeni. Însă tu nu ești capabil să vibrezi. Nu poți fi tandru, ești ca o fiară, adulmeci, te rupi de tot ceea ce poate fi uman în tine și apoi posezi. Te ajută oare toate astea să sporești? EA crede că doar te pierzi. Te-ai risipit în toate femeile pe care le-ai avut și te vei risipi în continuare. Nu știi să joci, și asta pentru că nu ești niciodată pregătit să pierzi.

Rămâi să mustești printre cearșafuri șifonate și prosoape de baie umede. Oricât de des te-ai spăla, sufletul îți va rămâne întinat, și asta nu pentru toate tăvălelile cu diverse dame, ci pentru minciuna ce știi să o torni în suflete.

Te macină de ce cineva ar putea să te urască? Nici mai mult, nici mai puțin decât pentru cea ce ești… Și tu știi cel mai bine.

Guest posy by Tasha

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Nu sunt Zâna Zorilor, dar nici Muma Pădurii nu sunt…

Nu a crezut niciodată că poți plânge citind un jurnal…

Te vei întoarce?!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
12,031 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro