Rezistența prin scris

12 March 2020

Trăim un moment de provocări extreme și asta ne sperie oarecum, mai ales că suntem nevoiți să ne schimbăm multe dintre obiceiuri și obișnuințe. Nu știm ce se va întâmpla, este prima pandemie cu care conștientizăm 100% că suntem contemporani și lumea modernă încearcă – dincolo de derapajele inerente – să aibă un răspuns cât mai rapid și eficient pentru a face față ravagiilor pe care virusul le face pe întreg globul. Ce mă sperie pe mine însă, dincolo de periculozitatea bolii și a efectelor acesteia pe termen lung, inclusiv după vindecare, este tendința de a renunța la tot, de a nega tot, de a arunca tot… tot ceea ce până acum o lună reprezenta viața fiecăruia dintre noi. Ce-i drept, acum multe dintre vechile drame par glume sau jucării, căci ni s-a schimbat perspectiva din care le privim și asta nu poate fi neapărat rău. Rău este să renunți la proiecte, la planuri și la ce ți-ai propus (generic vorbind), în loc să cauți să le adaptezi la noua situație.

Personal, printre altele, mi-am propus să nu renunț la scris și sper ca nici bloggerii să nu o facă. Cuvântul scris are puterea de a rezista și de a ne ajuta să rezistăm. Vă spun toate acestea pentru că, dacă multe dintre evenimentele offline s-au amânat ori s-au anulat din motive lesne de înțeles, SuperBlog – un eveniment eminamente online – a debutat, așa cum era prevăzut, la 1 martie. Vorbim deja de cea de-a douăzecea ediție a celui mai longeviv concurs de blogging creativ din blogosfera românească și ale cărui porți sunt, în continuare, deschise pentru înscrieri.

Pe site-ul SuperBlog găsești toate detaliile legate de condițiile de participare și modalitatea de înscriere a bloggerilor în concurs, despre probe, sponsori, parteneri – printre care și Catchy.ro, desigur – și participanți, dar și informații despre cum s-au desfășurat edițiile anterioare sau interviuri cu câștigătorii acestora.

Acceptă această provocare creativă, scrie răspunzând cerințelor fiecărei probe, rămânând ancorat într-o normalitate pe care, cât de curând, sper să o putem recupera complet!Citiţi şi

„Ținem creativitatea aprinsă”

Începe SuperBlog 2019! Ce mai aștepți să te înscrii?

„Once a superblogger, always a superblogger!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro