Rimel pentru inocenţă, de la YSL

7 June 2013

Bineînţeles că nu există aşa ceva, deci vom reformula: rimelul creat de Yves Saint-Laurent care poate transmite Acea inocenţă voluntară, perfect stăpânită şi iscusit dozată a femeii senzuale, care provoacă. Doar nu întâmplător se numeşte “Babydoll”.

Babydollul exista deja de ani buni, înainte ca un film din 1956 să-l transforme în coup de foudre. Carroll Baker juca atunci rolul unei virgine de 19 ani, care a apărut într-o scenă îmbrăcată în adorabila rochiţă scurtă, de mătase, cu tivul încreţit. De atunci încoace, e imposibil să ne mai gândim la el ca la o simplă piesă de lenjerie pentru somn. E o provocare, un zar aruncat. E de fapt aproape tot ce trebuie să fie pentru o noapte fără somn şi, să fim france, îndeplineşte doar jumătate din jocul pe care îl inspiră, îl conduc şi îl dezlănţuie privirile. Poate chiar să nu mai conteze că îl porţi sau nu, dacă ochii dau cezarului ce e al cezarului.

Nu spunem că nu ştim cum se face, pentru că ştim. Cei de la YSL au o intuiţie ireproşabilă. Au îmbinat în Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll o substanţă inovativă, care imită proprietăţile grafenului –  molecula flexibilă şi rezistentă totodată pentru a cărei descoperire s-a primit Nobelul – şi periuţa, vitală pentru a desărâşi prin intermediul perilor asimetrici, dispuşi multi-direcţional, efectul de gene false, lungi şi dese. Şi au ales-o pe Cara Delevingne să le fie imagine… Ce să mai, e un şantaj. Ne aminteşte de atât de mult din noi, încât nu avem cum să nu cedăm tentaţiei. De noi cele de atunci, care au învăţat, au ales, şi-au dorit. Şi care, acum, se pot juca după chemarea inimii.

“O femeie care se rujează e asemenea unui bărbat care îşi încarcă arma”?  Ei, bine, de data asta rimelul e de vină pentru tot, tot! 🙂

 Citiţi şi

Henri Matisse și Yves Saint Laurent au recunoscut sursa de inspirație – ia românească (la blouse roumaine)

Singurul lucru cu care omul se poate obișnui și de care nu se plictisește este LUXUL. Paris și Londra de Crăciun

Liposucția este o alegere, așa cum o alegere este și să păstrezi celulele corpului la locul lor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ioana / 18 July 2018 13:17

  Indiferent de numele produsului utilizat cert este ca la astfel de intensificatoare e nevoie sa te dai si dupa ce ai terminat tubul, pentru intretinere, pentru a pastra rezultatele.

  Reply
 2. Andreiutza / 28 June 2018 11:55

  Si realash e un intensificator destul de bun!

  Reply
 3. Delia / 26 January 2016 11:06

  Eu folosesc pentru gene un ser ce se cheama Miralash si sunt multumita.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro