România – țara noastră

14 June 2020

În România, un condamnat la închisoare pe viață a fost acuzat de către o minoră de 17 ani de viol și apoi a mers acasă la victimă, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Repet, că poate nu ați înțeles bine: în România violatorul a mers acasă la victima minoră, a scos-o din casă, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

România aia în care Cătălin Teniță nu avea voie să îi cumpere copilului lui un cățel de rasă, se trezește astăzi cu această știre și poate supraviețui cu această realitate aberantă, până seara târziu, îmi imaginez.

În România fițelor civice, detalii care țin – e adevărat – de civilizare și alcătuire socială logică conviețuiesc cu barbarii de un primitivism feudal îngrijorător.

Suntem societatea în care unii aruncă animale vii de pe blocuri, alții lasă să agonizeze urși pe șosea, alții abuzează zeci de femei pe oră, alții fac apologia violului asupra minorelor.

În acest context, noi facem o oră de Educație sexuală pe săptămână și ne invadează trolii care ne explică cât de faină e abstinența, că abia atunci e clar că nu există riscuri.

Suntem la un an de când grozăvia rețelelor de traficare a fetelor și femeilor a ieșit la suprafață: o pată imensă de petrol care plutește peste noi și care nu ne lasă să respirăm.

Știți cum am putea respira? Dacă toate aceste manifestări de primate abrutizate ar naște în societate reacții vehemente. Dacă am fi de partea normalității o majoritate confortabilă.

România a incendiat o fată de 17 ani. Pentru că nu a fost bărbatul acela, nu! nu vă lăsați induși în eroare! NU! Statul, instituțiile, incapacitatea de a finaliza ancheta în cazul Alexandrei, la un an de zile de la dezastru, lipsa de voință politică de a merge până la capătul legăturilor primejdioase între mafioți și politicieni.

Noi toți suntem responsabili pentru ce se întâmplă în societatea noastră.

Le spun progresiștilor din această țară că incendierea femeilor este o practică prin care ne ducem adânc într-o cultură care nu are nimic de-a face cu Europa.

Să ne fie rușine! Luptați acum pentru negri, pentru vița-de-vie, pentru ape cristaline și istoria dacilor. Dar nu uitați că trăiți în țara în care o fată a fost întâi violată și apoi incendiată, la un an de când o altă fată a fost sechestrată și a dispărut pur și simplu.

Fete și femei care dispar în indiferența noastră, protejați de bule în care luptăm pentru cauze nobile și europene, pentru problemele țărilor civilizate. Pe noi ne interesează drepturile negrilor din Statele Unite și autonomia catalană, dar nu ne interesează ce se întâmplă sub nasul nostru.

Am văzut umanoidul, videoul acestui condamnat la închisoare pe viață pentru cinci crime, cum pronunță relaxat fraza: bunul Dumnezeu să ne dea la toți de acum înainte după inima și sufletul nostru! Cu o zi înainte, făcea apel la bunul Dumnezeu!

O, sfântă ipocrizie, născătoare de ipochimeni capabili să ne tragă 600 de ani în jos pe scara istoriei.

Mno, eu nu mai stau! Am început anul trecut să lupt, adunând povești într-o carte. Dar nu e suficient.

Noi începem cruciada pentru salvarea și protejarea fetelor și femeilor!

Toate articolele Oanei, aici

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Acesta va fi cel mai bun an!

Paritate și meritocrație

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirabela / 17 June 2020 8:30

  Mi-e scarba de articolele acestei autoare.

  1
  2
  Reply
 2. Raisa / 16 June 2020 23:37

  Dar aia ce cauta cu dementul? Ca a trait cu el pana s-o incendieze. Nu realizezi ca societatea e putreda, asemenea comportamente de tolerare a tot felul de specimene, a infractiunilor si atrocitatilor pornesc de la lipsa educatiei in familie si in scolile distruse de incompetenti politruci care fac temenele in fata cui da mai mult? Vrei sa se schimbe acum secole de lasitate specifica acestui popor, de prosternare la mai marile puteri? Lasa autoritatile ca tot idiotii, in marea lor majoritate le aleg si vor ca ele sa-si faca treaba. Codasii si prostii Europei, dar vai ce revoltati ne aratam… Bune afirmatiile Danei Budeanu, pt ca pe unele proaste nici pumnul ghiolbanului nu le trezeste si in loc sa-l lase lat, isi duc viata in mizerie si abuz. Nu mori daca esti abstinent, mori daca te duci ca prostanaca asta cu oricine pt ca nu te respecti.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro