Say “Yes” to The Dress

20 October 2011

wd

Bridal Fashion Week este cel mai apreciat reper de stil când vine vorba despre povestea scrisă cu litere de dantelă și perle: THE DRESS. Da, acea rochie! Rochia de mireasă, ale cărei detalii le știm încă dinainte de a desluși numele lui Prince Charming pe cartea de vizită.

Iată câteva dintre modelele pentru 2012 prezentate în cadrul New York Fashion Week care pot creşte dorinţa de a ajunge la altar până la a face o nebunie :). 

1. Tulle
wd
Carolina Herrera, Theia și Amsale au trimis pe catwalk modele în rochii somptuoase, din saten şi tulle, ce te duc cu gândul la nunţile regale. 

2. All Black
wd
Poate fi şi aşa, dacă te visezi o mireasă unicat, și nu una de serie.  Vera Wang propune o colecție cu un singur numitor comun: excentricitate. Mireasa Vera Wang alege pentru ziua nunţii cea mai controversată nonculoare – negrul. Mirele ar putea contrabalansa printr-un costum alb, dar numai dacă are habar de alegerea viitoarei doamne.

3. Mica sirenă
wd
Un model clasic, apreciat de miresele conservatoare, cu condiţia să fi respectat cu strictețe dieta și mersul la sală, la fel cum a procedat Kim Kardashian înainte de marele eveniment. Altfel, invitaţii vor face cunoştinţă cu sora mai mare a micii sirene.

4. Flori 3D
wd
Imprimeurile florale realizate printr-o tehnică revoluționară în modă – 3D – şi folosite în colecțiile semnate Reem Acra și Monique Lhuillier atenuează solemnitatea momentului cu o notă ludică. 

5. Transparențe
wd

Să nu vadă mirele mireasa înainte de nuntă, dar şi când o vede să-i stea inima. De admiraţie. Aceasta este alegerea Verei Wang şi a Carolinei Herrera pentru mirese în ziua cea mare. 

6. Alternativ
wd
Colecția propusă de Theia te duce cu gândul la o rebelă care a decis să-şi lase invitaţii cu gura căscată – lumea se aşteaptă la rochia clasică şi mireasa apare îmbrăcată minimalist ori în salopeta.

7. Wear it like Middleton
wd
Casa Alexander McQueen glorifică mireasa anului 2011 Kate Middleton

Sperăm ca măcar unul din aceste modele să devină sursă de inspiraţie pentru cele care plănuiesc să termine curând cu burlăcia.Citiţi şi

Restaurant nunta perfect: 3 criterii pentru alegerea locului perfect

Igor Stravinsky: Îmi place să compun chiar mai mult decât îmi place muzica!

Povestea merge mai departe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro