Scoateți dragostea în afara legii!

10 December 2015

mălinaDragostea ar trebui trecută pe lista sentimentelor negative. Căsătoriile din dragoste se fac adesea praf. Niște amorezi au plâns prin balcoane, cântând serenade cu sufletele zdrobite, iar un scriitor a devenit celebru pentru că tinerii și-au luat viața din dragoste. Sentimentul ăsta te face să mergi ca orbul și să dai adesea cu capul de zid.

Ai fluturi care îți umblă prin stomac și când dispar, te simți sleit de viață. Cercetătorii își tot dau cu părerea și spun că dragostea durează trei ani. Dacă durează puțin, de ce aș mai avea nevoie de ea? Unii mai spun că se transformă, dacă o dăm în metamorfoză, atunci nu mai e dragoste. Alții o iau de-a valma și admit că există mai multe feluri de dragoste. Alții cred că putem fi îndrăgostiți de mai multe persoane odată. Vedeți ceva bun în asta? Vă întreb din nou, bătând cu palma în birou, chiar vedeți ceva bun în asta?

Tot cu dragoste, dar față de Dumnezeu (cum ar veni…), unii cu mințile vraiște distrug viețile altora. Am toate motivele să cred că mă pot lipsi de dragoste. Am toate motivele să cred că până și Dumnezeu e sătul până peste cap de atâta dragoste. Cineva mă întreba aseară dacă am o relație de dragoste cu partenerul și, pe legea mea, că am luat întrebarea drept insultă.

femeie

De omul de lângă mine mă leagă omenia. Umărul pe care pot să-l ofer, mâna pe care mi-o poate întinde. Omenia nu dispare după trei ani. Până și prietenia poate fi o fată morgana. Însă omenia e perla lumii, e magia de a transforma durerea într-o muzică lină. Când ești om cu adevărat nu ești exaltat, nici nevrotic. Știu câțiva bărbați care cică m-au iubit, dar azi nici măcar nu mi-ar da binețe pe stradă. Hai că m-am săturat de poveștile de dragoste. Când știu ce urmează, mi se face milă și frică.

De omul de lângă mine mă leagă omenia. E cea mai trainică legătură din lume. Când omul care știe că ți-e sete înainte de a-ți fi sete… rămâne cu tine…

Scoateți dragostea în afara legii și-o să fim în siguranță pe lumea asta.

Pe Mălina o găsiţi întreagă aici şi aici.Citiţi şi

Noi, cei de peste 50 de ani – generația care nu se mai întoarce

Nu te-am uitat nici azi, iubitule

Frumoasa iubește bestia doar în poveste?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro