Și tu vrei, nu-i așa?

Marius Daniel Popescu

27 April 2015

marius daniel popescu“Autostrada comunicațiilor” s-a dezvoltat, se dezvoltă și se va dezvolta în continuare cu o rapiditate de neimaginat acum 25 de ani, când România a trecut din Blocul de Est în Europa libertății de exprimare a ideilor. Ne bucurăm de mai multe ori pe zi de posibilitatea de a împărtăși cu ceilalți un gând, o idee. Comunicăm permanent prin mijloace electronice.

Așa încât, Votul Electronic pentru toți cetățenii români, element esențial ce lipsește democrației actuale din România, ne-ar da posibilitatea să exprimăm opiniile politice rapid, fără pierdere de timp, de bani și de energie. Votul electronic devine o necesitate pe care o putem realiza împreună, cerând autorităților noastre legalizarea lui.

Doresc vot electronic pentru toți cetățenii români și am luat inițiativa să strâng cât mai mulți oameni pentru ca împreună să cerem autorităților de la București să țină cont de dorința noastră. Susținătorilor acestui proiect le adresez rugămintea de a-și manifesta adeziunea printr-un mesaj electronic la adresa mdpecrivain@yahoo.fr.

vot electronic

Eu și câțiva prieteni muncim pentru strângerea și organizarea adeziunilor, pentru reunirea tuturor doritorilor de Vot Electronic. Democrația “de jos în sus” este tot timpul mai sănătoasă decât democrația “de sus în jos”.

Vă mulțumesc din toată inima, spor la treabă, sănătate și bucurii!

Pe Marius îl găsiți și aici.Citiţi şi

Democrație – dictatură: 53 – 46

Zilele Europei

Lumea pe care am cunoscut-o tocmai se sfârșește

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
313 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro