Simona – după momentul victoriei, momentul de strălucire

11 June 2018

Simona Halep, altfel de cum o vedem pe teren. În rochie neagră, pe tocuri, cu părul desfăcut, fără pic de make up. Strălucește. Sunt momentele ei de glorie. Muncite. Plătite cu ore fără număr de antrenament și cu consum nervos de neînchipuit în timpul luptelor pe terenurile din toată lumea. Visând mereu la o nouă și neajunsă încă victorie, deși de câteva zeci de spăptămâni la rând e numărul 1 mondial. Priviți-o: atât de e frumoasă și de naturală. În afara trofeului, nimic nu vorbește că ar fi o mare tenismenă. Dar noi știm, o lume întreagă știe, și de aceea, și fără trofee, o recunoaștem. Drept cea mai mare sportivă a noastră. La victoria căreia au asistat acum două zile, la Paris, alte glorii ale sportului românesc: Nadia și Gică.

Iat-o mai jos la ședința foto tradițională, care nu s-a mai ținut ca până în 2015, nici la Turnul Eiffel, nici pe Champs-Elysees şi nici în Place de la Concorde, ci în complexul care găzduieşte turneul parizian, duminică, la ora 15:00.

dsc_5116_original

dsc_5123_original

dsc_5155_original

dsc_5165_original

dsc_5256_original

dsc_5264_original

dsc_5295_original

gettyimages-970724578

gettyimages-970725522

gettyimages-970725620

Fotografii împreuna cu trofeul care poartă numele jucătoarei Suzanne Lenglen*.

Toate trofeele sunt făcute din argint pur, cu decorațiuni de finețe pe margini, fiecare câștigător al competiției de simplu având numele înscripționat pe postamentul trofeului. Câștigătorii primesc o replică a trofeului câștigat. Replicile din argint pur sunt fabricate și gravate pentru fiecare câștigător de Maison Mellerio, situat pe Rue de la Paix, Paris.

Sursa foto: aici.

*Suzanne Rachel Flore Lenglen a fost o jucătoare de tenis franceză care a câștigat 31 de competiții feminine la turneele de Mare Șlem desfășurate între 1914 și 1926.Citiţi şi

Ținuta tenismenelor și deschizătoarele de drumuri

17 august 2020 – cronica știrilor pozitive

La capătul indignării

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro