Simona Miculescu cântă din nou. Cu ecou

24 April 2020

În împrejurări care pun la încercare omenirea, în anul în care ONU împlinește 75 de ani, 26 de foști și actuali ambasadori ai organizației doresc să transmită lumii un mesaj de solidaritate prin lansarea unui video în care interpretează cântecul lui Michael Jackson “Heal the World”.

Inițiativa i-a aparținut Simonei Miculescu, fost Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar, Reprezentant Permanent al României la ONU, care, din 2015, este reprezentant al Secretarului general ONU şi Director al Biroului Organizaţiei Naţiunilor Unite de la Belgrad. Simona este membru fondator al UNRocks, primul grup muzical format din ambasadori ONU.

Simona Miculescu și-a dorit încă de la începutul mandatului său la ONU să adune câţiva colegi cu care să promoveze pacea într-un mod diferit, complementar rostului organizației, iar acest proiect muzical este un tribut aduc celor care contribuie la vindecarea lumii – medici, asistente, infirmiere, dar și o invitație de a face donații către COVID-19 Solidarity Response Fund al Organizației Mondiale a Sănătății.

Iată ce scria ieri Simona pe pagina personală:

Sunt foarte mândră și fericită să vă anunț că lansăm un nou proiect muzical (…) Mi-a fost atât de dor de a face ceva pentru o cauză bună, după cele două albume muzicale create cu ambasadori la ONU – „Ambasadorii cântă pentru pace” și „Un ONU puternic, o lume mai bună”… Am lansat ideea pe grupul nostru de foști și actuali ambasadori la ONU de pe WhatsApp, iar reacția a fost entuziastă: nu numai colegii mei de la trupa UNRocks, ci un total de 26 de colegi și-au anunțat dorința de a participa, fiecare în felul său!

Am avut norocul să beneficiem de ajutorul unui regizor muzical excepțional – multi-premiatul compozitor și dirijor american Gary Fry și doi remarcabili editori video – adorata mea Mara Miculescu și Ioan Grumăzescu. Mulțumesc tuturor din adâncul inimii!

Dacă vă place ceea ce vedeți, vă rugăm să ne ajutați să diseminăm mesajul nostru de recunoștință și de încurajare a sprijinirii OMS, care se vrea și un omagiu adus celei de-a 75-a aniversări a ONU pe care o celebrăm în acest an.

Felicitări, doamnă! 🙂Citiţi şi

De ce ar trebui să avem încredere în cercetători și într-un vaccin atât de rapid aprobat

A fost deschisă pagina de internet unde românii se pot programa pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Yuval Noah Harari: Cel mai mare pericol nu este virusul în sine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro