So pure = so beautiful

22 November 2013

Se spune că atunci când văd o femeie care li se pare interesantă bărbații se uită prima dată… ai ghicit, la chipul ei. La părul ei, la ochii ei. Asta spun gurile bune fiindcă alea rele sunt mult coborâtoare de la chip. Dar noi nu le vom ţine seama azi.

Cei care au creat So Pure Hair Spa sigur știu bine ce admiră întâi și întâi bărbații care contează la o femeie, prin urmare ne-au mai dat o mână de ajutor și au pus la punct un produs care să ne arate cât se poate de seducătoare  în ochii lor. Gama include tratamente pentru orice tip de păr, produse de styling și vopsea îmbogățită cu tot ce-i trebuie părului pentru a suci minţile domnilor și a stârni invidii feminine.

Produsul a fost realizat în laboratoarele Keune- Olanda și, pe lângă redarea vitalității părului, se pare că reușește să stimuleze emoțiile  fiecarei persoane care îl folosește, aducând echilibru între trup și spirit. Întregul ritual începe cu aplicarea șamponului cu ylang-ylang, ulei de argan și ulei de palmarosa, continuă cu tehnica de masaj în zig-zag și rotație, cu hidratarea cu o emulsie, pentru a se încheia cu uleiuri esențiale ce vor desfăta firul de păr. Minunea mare este că, pentru a vedea rezultatul, nu trebuie să repeți acest tratament săptămâni întregi. Este vizibil de la prima încercare.

Şi, bine de ştiut, în gama So Pure sunt folosite numai extracte din plante și uleiuri esențiale; nu are parabeni și alte substanțe artificiale; ingredientele sunt certificate BIO şi nu au fost testate pe animale.Citiţi şi

Sunt bine, jur!

Ce-mi doresc de Crăciun? Să îmi spun povestea și la sfârșit să îi dau măcar unei femei puterea să încerce să își găsească fericirea

Pentru cei care nu vor fi niciodată înfrânți

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro