Soldatul rus

12 October 2010

Primele victime ale soldatului rus au fost copile cu chip rotund şi zemos. Când le arunca priviri lungi şi brune, zâmbetul lor semăna cu un bob de strugure stors între dinţi. Cum se mai amuza cu prietenii săi prin cârciumi, citind pe note înalte scrisorelele lor transpirate. Dar în sinea lui le invidia tremurul care însămânţa albul hartiei. Parcă şi-ar fi dorit să fie o fecioară în pârg ce priveşte zarea cu dor neconsolat şi apos. Se întreba cum se-nfioară umerii miresei atunci când degetele groase ale bărbatului îi coboară bretelele de la furou în cea dintâi noapte a zămislirii. Îşi imagina ochii cerşind deopotrivă îndurare şi rouă de la satirul nerăbdator să-şi astâmpere foamea cu sosul ei dulce. Se întreba ce temperatură are sângele jertfit pe cearşaf şi cum o fi să-l iubeşti pe cel care nu te cruţă. Ar fi vrut şi el să se trezească a doua zi cu febra în coapse şi cu toamna pe chip. Soldatul rus nu ştia dacă-i părea rău că nu e mireasă sau ca nu are mireasă. Dar se gândea că-n orice barbat care măsoară sedus goliciunea mustoasă a Evei, există amărăciunea de a nu fi ea.Citiţi şi

Raiul de dincolo de alunecările de maluri

Anatomy of a Scandal

Ultimul duel

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
Tag-uri: , ,

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 13 October 2010 19:52

  Dilema soldatului rus care, deja apus de soarele de miaza zi, se cufunda cu talpile goale in caldura moale si imbalsamata ce i se lipeste de trup. Pamintul mama il lasa sa o simta.Sa devina acea fiinta feminina,atot cuprinzatoare, plina de dorinta de a se da, a hrani,a darui.Soaptele mistuitoare ale femeii din el se astern pe pielea sa si incep sa descrie o poveste de pasiuni si juraminte, de orgii si puritati alcatuite din insasi trupul sau. Din penelul ce urla sub vibratiile miinii fecioarei rasar fantasme ce-l infricoseaza si-l ademenesc in acelasi ritm interminabil, facindu-l prizonierul propriei fecunditati.Si se zbuciuma si plinge cind viata ii ofera un orgasm literar la un pahar de wisky cu capul sprijinit de palma barbatului ce nu face decit sa se delecteze cu pupilele dilatate de scena absorbanta a interiorului sufletesc cu care tocmai s-a iubit.
  Prietenul din capul mesei il urmareste cu coltul ochiului si ii simte incostient mirosul dulceag de transpiratie febrila in timp ce glume deocheate despre fata din el se pierd intr-o nedefinita intimitate.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro