„Ținem creativitatea aprinsă”

7 September 2020

Când iubești să scrii și o mai faci și corect în limba română, poți să-ți iei inima în dinți și să-ți faci un blog. Știi tu, acel „jurnal online” despre care atât s-a vorbit și despre care, cel mai probabil, copiii noștri vor studia la școală. Doar că un blog este mai mult decât atât. Este o poartă deschisă către posibilii tăi cititori din întreaga lume și, în același timp, este drumul către propria ta imaginație și inspirație, către libertatea de a fi cine vrei atunci când scrii. Acest articol nedorindu-se a fi unul tehnic, nu voi continua cu detaliile specifice unui astfel de proiect online, deoarece le găsești ușor, la prima căutare pe internet, în schimb voi continua cu avantajele pe care blogul ți le poate aduce. Din proprie experiență, dincolo de un exercițiu foarte bun al interacțiunii cu ceilalți „locuitori” ai lumii virtuale, pot să-ți spun că mie mi-a adus bucurie, emoție, adrenalină, stres și multe premii! Da, premii, precum cele câștigate la SuperBlog sau, dacă vrei, la cea mai longevivă competiție de blogging creativ care a ajuns deja la cea de-a 21-a ediție.

 

20 de ediții, circa 3000 de participanți, peste 38.000 de articole, peste 500 de probe, mai bine de 130 de sponsori și mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii. Astfel s-ar putea rezuma în cifre evoluția SuperBlog ce debutează la 1 octombrie sub genericul „Ținem creativitatea aprinsă”. Dacă ți-am stârnit atenția, atunci trebuie să știi că mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu și că, tot aici, înscrierile sunt deschise!

Între 1 octombrie și 2 decembrie 2020, superbloggerii vor scrie articole pe teme dintre cele mai variate, de la îmbrăcăminte și accesorii, cosmetice și bijuterii, mașini de cusut, suplimente, produse naturiste și alimente sănătoase, mobilier, materiale de construcții și apartamente de lux, până la celule stem, echipamente medicale, aparate purificatoare de aer, decorațiuni de sărbători, software pentru retail sau servicii HoReCa. Pe lângă premiile câștigate pe parcurs, în cadrul probelor de blogging, la finalul competiției, în funcție de locul obținut în clasament, concurenții primesc și premii suplimentare, în bani și/sau în produse.

Competiția SuperBlog 2020 este sponsorizată de ANSWEAR, Băcănia Tei, Cord Blood Center, CusutSiBrodat.ro, e-Sarbatoare.ro, Fares, Farmacia La Preț Mic, Farmec, FAVI, Grădina Urbană, Magister, Medicale-Shop.ro, Melinis, Royal Rezidence Brașov, Salin, StoneMania Bijou, Vindem-Ieftin.ro.

„Oricine are un potenţial creativ şi, din momentul în care îţi exprimi acest potenţial creativ, ai şansa să schimbi lumea.” (Paulo Coelho)

„Mulțumim SuperBlog pentru invitația trimisă și le dorim tuturor participanților multă inspirație și creativitate! Ne bucurăm că putem susține talentul bloggerilor din România și așteptăm cu nerăbdare să citim articolele participanților la proba Vindem-Ieftin.ro.” – Cosmin Răileanu, General Manager Vindem-Ieftin.ro

„De ce am ales SuperBlog tocmai în acest an complicat? Pentru că ne-am dorit o locație care să fie diferită, care să fie aparte, care să fie după chipul și asemănarea ta și vrem să afle despre asta cât mai multă lume. În plus, atunci când am conceput meniul de delivery și calendarul de evenimente, ne-am gândit să fie totul disruptiv. Am “piperat” și “condimentat” totul ca să fie cu bun gust, cu stil, am ascultat muuuuuultă muzică, ca să știm cu ce tip de evenimente rezonezi și mai ales, am creat un vibe atât de mișto, pe care ne dorim să ți-l transmitem de fiecare dată când treci pe la noi. Asta vrem să transmitem în această competiție. Și nu uita! Pentru tine, vom rămâne întotdeauna Grădina Urbană – după chipul și asemănarea ta!” – Andreea Vieru, Community Manager Grădina Urbană

„Se spune că înțelegi cu adevărat un lucru atunci când reușești să îl transmiți mai departe și să-i faci și pe alții să învețe. Altfel spus, știi că știi matematică când ești suficient de capabil să îi faci și pe alții să fie pasionați de matematică, să înțeleagă. Același principiu se aplică și la SuperBlog. Din 2013, de la prima participare, până în 2017, am reușit să înțeleg această competiție, să îi înțeleg importanța și vibeul. Iar din 2018, când am avut primul client, până azi, am reușit să transmit mai departe beneficiile acestei competiții. Pentru că vorbim de creativitate, de native advertising, de SEO, de marketing, de PR, de atât de multe canale și tool-uri pe care le poți folosi, experimenta, înțelege. Iar la final rămân oamenii și amintirile frumoase, iar asta e ceva incomensurabil, ceva pe care poți să îl înțelegi doar dacă faci parte din povestea SuperBlog: ca blogger, client sau partener. Altă cale nu există.” – Bogdan Dărădan, owner agenție H2RO Genuine communication agency

Pentru a fi acceptați în competiție, concurenții trebuie să aibă minimum 18 ani împliniți și un blog în limba română, cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Înscrierile continuă pe toată durata competiției, respectiv până la 2 decembrie 2020.
Printre partenerii media ai ediției din acest an se numără, desigur, și Catchy.ro.

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără deja 20 de ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, circa 3000 de participanți și s-au scris peste 38.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.Citiţi şi

Fusese prietena mea cea mai bună timp de șapte ani

Rezistența prin scris

Cele mai bune filme pentru tineri rulează în premieră la KINOdiseea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro