Toată lumea vrea mere RedLove

17 November 2020

Site-ul pe care am descoperit aceste mere fabuloase se cheamă superlapte. Ce caută niște mere pe un site de lapte? Așa am aflat că nu sunt orice mere, ci niște supermere cu o putere antioxidantă de 10-25 ori mai mare față de merele obișnuite. După cum nici laptele nu este un lapte oarecare, ci un superlapte cu proprietăți terapeutice, care crește imunitatea și ameliorează stresul, insomnia, are efect de calmare și liniștire.

Coincidența face ca, atât livada de pomi fructiferi RedLove (singura existentă în România), cât și ferma de vaci să fie în aceeași locație – dealurile însorite din Transilvania, lângă Sebeș.

Unicitatea acestor mere constă în pulpa lor de culoare roșie, dovada prezenței unor pigmenți cu efect antioxidant – aceiași anthocianați din strugurii negri și fructele de pădure.

Soiul a fost creat de cercetătorii elvețieni prin polenizarea încrucișată dintre un măr acru din Asia și unul dulce din Europa. Rezultatul a fost un măr cu consistență fermă, crocantă și o aromă intensă, acidulată. Prin conținutul crescut de fitonutrienți benefici, RedLove are efect antioxidant și antiinflamator – deci este mai mult decât un măr!

Mărul cu inimă roșie trebuie trebuie încadrat în categoria alimentelor funcționale care au, pe lângă rolul de hrănire, și pe acela de a contribui la menținerea și întărirea sănătății organismului.

Merele RedLove sunt în cantitate limitată, sper să le mai puteți comanda și voi. Comanda minimă este o lădiță de 5-5,5kg la prețul de 60 Lei. Conține în jur de 30-32 mere și este “doza de sănătate” pentru o lună, pe principiul “un măr pe zi ține doctorul departe”.

Poftă bună! 🙂Citiţi şi

Cu sau fără toc, aceasta-i întrebarea

29 septembrie 2020 – cronica știrilor pozitive

Neuronii-oglindă sau cum succesul atrage succes

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro